Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Mezbahaneleri Denetliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Mezbahaneleri denetliyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Mezbahaneleri Denetliyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, Zabıta Daire Başkanlığının yetki ve sorumluluğunda bulunan mezbahanelerin modernizasyonunun tamamlandığını belirterek halka ve kasap esnafına daha iyi ve kaliteli hizmeti sunma adına hayvan kesim standartlarının yükseltildiğini ve tüm kasap esnafın eşit koşullarda mezbahanelerden yararlanabileceğini ifade etti.
Mezbahane denetimi sırasında açıklama yapan Dairesi Başkanı Kadıoğlu ,"Hatay Büyükşehir Belediyesinin koordinesinde yapılan bu çalışmalarda Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gibi ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerinin de alındı, bu görüşler doğrultusunda kanuni düzenlemelerin yapılıp mezbahanelerimizin halkımızın hizmetindedir. Hatay halkına daha iyi hizmet sunma adına gerekli çalışmalar ve düzenlemeler yapılacaktır" dedi.
Antakya Mezbahası'nı ziyaret ederek görüş bildiren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, kasap esnafının Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğundaki mezbahaları tercih ederek daha sağlıklı, rahat ve sağlıklı koşullarda kesim yapmasının gerekliliğini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar