Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Seçim Çalışmalarını Tufanbeyli'den Başlattı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş,seçim çalışmalarını Adana'nın en uzak ilçesi Tufanbeyli'den başlattı

MHP Seçim Çalışmalarını Tufanbeyli'den Başlattı

Gündem   A+a-

Baş, seçim çalışmalarını başlatmak üzere il divan heyeti ile birlikte MHP Tufanbeyli İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada seçime hazır oldukları mesajını veren Baş, "Memleketin içinde bulunduğu durum ortada. Her gün şehit veriyoruz. Vatan evlatları bir bir toprağa düşüyor. Ekonomi bozuk, halk yokluk içinde. Ama buna rağmen hala başkanlık sevdası güden birileri, erken seçim istedi. Koalisyondan kaçmadık, erken seçime de hazırız. Zaten seçim koordinasyon merkezimizi kapatmamıştık. Aksine daha da güçlendirdik. Heyecanı yeniden yüklendik. Allah'ın izniyle millet gerçeği görecek, hak ile batıl bu sefer kesin çizgilerle ayrılacaktır" ifadesini kullandı.
MHP'ye yönelik eleştirilere de yanıt veren Baş, şunları söyledi:
"Milliyetçi Hareket Partisi koalisyon hükümetinden kaçmamıştır. Daha yolun başında 'Diğerleriyle uzlaşamazsanız bize gelin' denmiştir ve 45 günün çoğunu CHP ile çekirdek çitleyerek geçiren AKP, en sonunda MHP'ye gelmiştir. MHP'ye bir gün bile ayırmayan AKP, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sunduğu milletin taleplerini ise kabul etmemiştir. Dışarıdan bir iki isim de, kamuoyuna yönelik algının gereğidir. İşin özeti budur. Milleti kandırmaya devam edenlere söylüyorum. Koalisyondan kaçan sizin gibi olsun. Çok değil, birazcık dürüst olun yeter" diye konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, il divan heyetiyle birlikte Tufanbeyli'de muhtarlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Taleplerini alan ve ivedi çözüm bekleyen sorunlar üzerinde istişare eden Baş, Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bir dizi hizmetleri de yerinde inceleme fırsatı buldu. MHP kurmayları, Tufanbeyli'den destek ve moral alarak Adana'ya döndüler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş