Skip Navigation Links

AK Parti'li Tayyar'dan Ökkeş Demir'e Destek Ziyareti

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar,Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Ökkeş Demir'i ziyaret etti

AK Parti'li Tayyar'dan Ökkeş Demir'e Destek Ziyareti

Gündem   A+a-

Gazintep'e ataması yapılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret ederek hoş geldin dileklerinde bulunan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Demir'e çalışmalarında destekçi olacaklarını söyledi. Gaziantep için yapılacak tüm hizmetlerin arkasında olduklarını vurgulayan Tayyar, "Şehrimizde sporun da marka haline gelmesi için müdürümüze gerekli her konuda destek vereceğiz. Gaziantep'in sporda da markalaşması bu şehrin gelecek nesillerinin duyarlı ve sağlıklı bireyler olmasına işarettir" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gaziantep'te sağlıklı ve ülkesine yararlı gençler yetiştirmek için sporun şart olduğunu söyleyen Demir, "Sanayisiyle marka haline gelen Gaziantep'i sporda da markalaştırarak şehrimiz adına büyük bir adım atmak istiyoruz. Çünkü birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemlerde duyarlı gençler ancak spor ve eğitimle kazanılır. Bu minvalde gerekli tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Şehrimiz ve ülkemiz adına duyarlı, sağlıklı, birlik ve beraberliği ön gören gençler yetiştirmek adına çalışacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet