Skip Navigation Links

Müze Konseptinde Butik Otel La Perla Büyüleyici..

İskenderun’un ilk tarihi butik oteli düzenlenen törenle açıldı.

Müze Konseptinde Butik Otel La Perla Büyüleyici..Web
TV

Ekonomi   A+a-

Hatay Valisi Ercan Topaca ve diğer mülki amirler ile belediye başkanlarının Antakya’da Şehit Polis Fatih Kılbey’in cenaze töreninde olmaları nedeniyle katılamadıkları açılış töreni  şehit cenazesi nedeniyle şatafattan uzak bir şekilde gerçekleşti.
İskenderun’un ilk ve tek tarihi butik oteli ve restoranı olma özelliğini elinde bulunduran La Perla, müze konseptinde tarihi bir butik otel olarak dizayn edilmiş.


Aslına ve tarihi dokusuna uygun yapılan restorasyon ve tüm düzenlemeleriyle herkesi kendine hayran bırakan La Perla Butik Otel, taş duvarların ahşap yapıyla bütünleştiği, tarihin derinliklerindeki gizemi yaşatan büyülü atmosferiyle muhteşem bir turistik tesis olarak düzenlenmiş. 


La Perra Butik Otel’in duvarlarını süsleyen tablolar, aydınlatmalar, odalardaki düzenlemeler, yatakların üzerindeki cibinlik, antika telefonlar, banyolarında tarihi Türk hamamlarından uyarlamalarıyla büyüleyici bir konsepti hayata geçiren La Perla Butik Otel’in ortakları Mustafa Erten, Akay Uzel, Ümit Seyfi Yüksel, açılışa katılan davetlilerden övgünün en büyüğünü aldılar.
18 oda ve 2 restoranı  bünyesinde barındıran La Perla, İskenderun’a ilk tarihi şarap evini de kazandırıyor.
1900’lü yılların başında inşa edilerek günümüze kadar ayakta duran ve tarih kokan La Perla, İskenderun şehir merkezinde oluşu ile büyük bir avantaj oluşturuyor.


Genç girişimciler Mustafa Erten, Akay Uzel, Ümit Seyfi Yüksel tarafından yeniden aslına uygun şekilde restore edilen ve mimarisi ile göz dolduran La Perla Butik Otel ve Restoran’ın açılışına siyaset ve işdünyasından onlarca önemli isim katıldı.
La Perla’yı İskenderun’un simgesi haline getirmeyi planladıklarını belirterek  İşletme ortakları Mustafa Erten, Akay Uzel, Ümit Seyfi Yüksel  adına konuşma yapan İşadamı Doğan Erten, “Akdeniz’in incisi İskenderun; hem turizm, hem de sanayinin buluşma noktası haline gelmiş ve her gün gelişimini sürdürmektedir.

Bu bağlamda bölgemizde turizme yapılan her yatırım altın niteliğindedir ve önem arz etmektedir. Bizler tarihi La Perla Butik Otel ve Restoranımızı İskenderun’un bir simgesi haline getirmek istiyoruz.”diye konuştu.
Restorasyon çalışmalarında çok özen gösterdiklerini belirten Erten,”1900’lü yıllarda inşası tamamlanan ve o dönemin mülkiye idaresi olarak kullanılan bu tarihi binayı aslında uygun bir şekilde restore ederek, hak ettiği değere kavuşturma arzusu ve gayreti içerisinde şirket ortaklarım ile beraber yoğun çabalar sarf ettik. İskenderun’un fiziki ve kozmopolit yapısını dikkate aldığımızda hem yurtiçi hem de yurt dışından gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek maksadıyla üçü suit olmak üzere toplamda 18 oda kapasitesi ile hizmet vereceğiz. İskenderun’un İLK ve TEK Tarihi restoranı  olma özelliğini de elinde bulunduran La Perla Butik Otelimizde bir klasik, bir de spor olmak üzere iki adet restoran bulunmaktadır. 

Söz konusu restoranlarımız sadece misafirlerimize değil, tüm misafirlerimize açık olacaktır. Klasik otelcilik zihniyetini yıkarak, hem otelimizde hem de restoranlarımızda misafirlerimiz memnun etmek maksadıyla, kaliteli, sektöre hakim, tecrübeli ve başarılı yönetim ile personel kadrosunu oluşturduk.”dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından La Perra Tarihi Butik Otel’i gezen davetliler, tarihin derinliğinde sanki bir müzeyi gezer gibi zamanda yolculuk yapmak fırsatını buldular.


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, La Perra Tarihi Butik Otel’i gezdikten sonra hayranlığını 8. Gün Haber kamerasına aktardı.


Kelimelerle tarif edilemeyecek güzellikte başarılı bir çalışmayla karşılaşmanın onur ve gururunu yaşadığını belirten İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun’da ihtiyacı fazlasıyla hissedilen La Perra Butik Otel’i büyük emeklerle restore ederken hiçbir masraftan kaçınmayan işletme ortakları Mustafa Erten, Akay Uzel, Ümit Seyfi Yüksel’i kutladığını söyledi. 

Müze Konseptinde Butik Otel La Perla Büyüleyici.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet