Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fikret Orman Mangal Başında

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,Gaziantep'te onuruna verilen akşam yemeğinde mangal başına geçti

Fikret Orman Mangal Başında

Gündem   A+a-

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Gaziantep'te onuruna verilen akşam yemeğinde mangal başına geçerek kebap yapma konusundaki hünerlerini sergiledi. Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen yemekte Beşiktaş Kulüp yöneticileriyle birlikte mangal başına geçen Başkan Orman, son dönemlerde Türkiye'de yaşanan terör olaylarıyla ilgili soruları da yanıtladı.
"GAZİANTEP'İN İSTANBUL'DAN BİR FARKI YOK"
Ülke ekonomisine katma değer sağlayan toplumlarda teröre yer olmadığını belirten Fikret Orman, "Güneydoğunun en büyük en önemli ilindeyiz. Gaziantep'i gezen gören anlar ki üreten insanların, çalışan insanların, katma değer üreten insanlara ekmek veren, vergi veren insanların olduğu toplumlarda terör de olmaz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi terörle ismi çok anılsa bile Gaziantep'e geldiğiniz zaman İstanbul'dan bir farkının olmadığını görürsünüz. Buna sporda açısından veya farklı açılardan baktığınız zaman kardeşlik içerisinde her şeyin dana güzel ve mutlu olduğunu görürüz" ifadelerini kullandı.
BAKLAVAYA BEŞİKTAŞ DAMGASI BAŞKAN ORMAN'I ŞAŞIRTTI
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine Gaziantepli Beşiktaşlılar Derneği tarafından verilen akşam yemeğinde hediye edilen baklava tepsisi gecenin konusu oldu.
Özel olarak hazırlanan ve üzerinde BJK 1903 yazan baklava tepsisini görünce bir anda şaşıran Başkan Fikret Orman şunları söyledi:
"Türkiye genelinde hızla artan taraftar sayımız bizleri mutlu ediyor. Gaziantep baklavasının da Beşiktaşlı olması ayrı bir güzellik" şeklinde konuştu.
Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Şevki Bostan ise Beşiktaş'ı ağırlamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen yemeğe Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Türkiye Hokey Federasyonu eski Başkanı Sadık Karakan ile Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız da katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş