Skip Navigation Links

Fikret Orman’dan GS’li Seyfi Dingil’e BJK Forması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti…

Fikret Orman’dan GS’li Seyfi Dingil’e BJK Forması Web
TV

Spor   A+a-

İskenderun ve Antakya'da 3 Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışını yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beraberindeki kulüp üyeleriyle birlikte İskenderun Belediye Başkanı fanatik Galatasaray taraftarı Seyfi Dingil'i ziyaret ederek Beşiktaş forması hediye etti.

Galatasaray’lı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın arasında geçen diyalog ise görülmeğe değerdi.

Çok sayıda basın mensubunun ve kulüp üyelerinin bulduğu ziyarette, Kulüp Başkan Fikret Orman, “Sayın İskenderun Belediye Başkanı Dingil’e misafirperverliği nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın İskenderun’da çok taraftarı var. Beşiktaş, 80’lerde buralarda çok kamp yaptığı için bir taraftar kitlesi oluşmuş. İskenderun ve Hatay’da Kartal Yuvası mağazalarımızı açacağız. Bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma İskenderun’da gösterilen ilgiden dolayı mutluyum” dedi.

Renkli anların yaşandığı ziyarette, kendisine isminin yazdığı, Hatay'ın plaka kodu 31 numaralı Beşiktaş forması hediye eden Kulüp Başkanı Fikret Orman'a teşekkür eden Başkan Dingil, "Galatasaraylıyım ama kardeş takımım Beşiktaş" diyerek kendisine hediye edilen siyah beyazlı formayı aldı.

Basın mensuplarına ve BJK TV'ye bulunduğu açıklamada Başkan Dingil, amatör kulüplerin daha çok kullanabilmesi için tesisler kurmayı planladıklarını, takımlara gereken desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Sayın Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın ve kulüp üyelerinin makamıma ziyaretleri bize onur ve şeref verdi. Fikret Bey sevdiğimiz bir abimiz, memleketimize hizmet eden, spor camiasında ilkeli, etik ve hakikaten Beşiktaş'ı da yeniden yapılandıran bir abimiz. Biz şeref duyduk ve kendisinin de emrindeyiz, bu kentte ne arzu ediyorsa elimizden gelen yardımı yapacağız. Tabi İskenderun'a gelmesi bile takımına olan bağlılığını gösteriyor, tebrik ediyoruz kendisini. Bu kent içerisinde yapılacak bir şey varsa kendisiyle beraber çalışmaya her zaman hazırız. Ben teşekkür ediyor ve böylesine kibar, nazik bir beyefendinin de burada olmasından mutluluk duyuyorum, gördüğünüz gibi arkadaşlarımız da heyecan içerisindeler. Çok teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret sonunda kulüp Başkanı Orman'ın siyah beyazlı forma hediyesi sonrasında Başkan Seyfi Dingil, Türk bayraklı İskenderun'un yeni logolu flaması ve günün anısına plaket ve takdim etti.

Başkan Seyfi Dingil'i makamındaki ziyaretinde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'nın beraberinde Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Basketbol Şubesi ve  Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Şevki Bostan ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız da yer aldı.

Fikret Orman’dan GS’li Seyfi Dingil’e BJK Forması  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet