Skip Navigation Links

İskenderun HEM Yorulmak Bilmiyor

İskenderun Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu etkinlik ve kursların ardı arkası kesilmiyor.

İskenderun HEM Yorulmak Bilmiyor

Eğitim   A+a-

Çocuk Etkinlikleri ve Gelişimi kursu , bilgisayar,güzellik , cilt bakımı,spor dalları , el sanatları ve meslek alanlarındaki kurslarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

Çocuk etkinlikleri ve gelişim kursunun tamamlandığını belirten kurs hocalarından Arzu Sevinç kurslarını eğlenceli , geliştirici ve mutlu bitirdiklerini dile getirirken vatandaşlarımızı kurslara yazılmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda bilgilendirdiklerini oldukça da yoğun bir talebin olduğunu dile getirdi.

Sorularımızı yanıtlayan İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı şu açıklamalara yer verdi ; “Yediden Yetmişe Eğitim” ilkesine göre hareket eden halk eğitim merkezlerinde; iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini hedeflemekteyiz. Bu hedefler doğrultusunda merkezlerde halkımızdan gelen talepler doğrultusunda birçok çeşitli kurslar açtık. çocuk etkinlikleri,gelişim kursları,Bilgisayar, güzellik cilt bakımı, tüm spor dalları, el sanatları ve meslek alanlarında Halk Eğitim Merkezimizde toplam 488 adet farklı kurslar verilmektedir. 7552’si erkek öğrenci 8324’ü ise bayan öğrencilerimiz eğitim görmektedirler.

Kursların neticesinde 16’bine yakın kursiyerlerimize de sertifika edindirdik. Planlamış olduğumuz yaz kursları ile birlikte dönem sonunda kurs sayımızı 500’ün üzerine çıkmayı kursiyer sayımızı ise 20 bin'in üzerinde hedefliyoruz. Yılsonu sergimizde son derece başarılı işler yapan kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum” diye belitti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet