Skip Navigation Links

Şahinler,Kartal Avına Çıkıyor

Kasımpaşa'ya ilk hafta kendi evinde farklı mağlup olan Gaziantepspor,Bursaspor karşısında son dakikada attığı golle taraftarının gönlünü almıştı

Şahinler,Kartal Avına Çıkıyor

Spor   A+a-

Gaziantepspor,yarın karşılaşacağı Beşiktaş'ı yenerek 3 puan almanın hesaplarının yapıyor. 21.15'te başlayacak maçta şahinlerin en büyük silahı ise Muhammet Demirci olacak.
Sezonun ilk maçında Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Gaziantepspor, geçen hafta Bursaspor'u 1-0 yenerek moral bulmuştu. 3. haftanın açılış maçında bugün evinde Beşiktaş'la kozlarını paylaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, mutlak zafer parolasıyla mücadele edecek. Teknik direktör Mutlu Topçu, ofansif gücü yüksek bir kadro sahaya sürerek İstanbul ekibine karşı 3 puan arayacak.
ELYASA VE PUTSİLA YOK
Gaziantepspor da maç öncesi yeni transferlerden Putsila sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan Elyasa Süme'de bu zorlu mücadelede oynayamayacak.
Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, takımdan ayrılacak olan kaleci Cenk Gönen ile Kolombiyalı stoper Pedro Franco'yu Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı. Maça Brezilyalı futbolcu Ramon Motta ve kart cezası Ricardo Quaresma ile uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da Gaziantep'e götürülmedi.
Maça çıkacak her iki takımın muhtemel kadroları şöyle:
GAZİANTEPSPOR: "Karcemarskas, Barış, Arokoyo, Vranjes, Marcal, Abdülkadir, Abuda, Larsson, Chibuike, Camara, Muhammed Demir."
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosiç, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Gomez."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet