Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Siyasi Partiye Balyozlu Tombala Operasyonu

Adana'da Geleceğin Türkiye Partisi'nde tombala oynatıldığı ihbarını alan polis parti binasına baskın düzenledi

Siyasi Partiye Balyozlu Tombala Operasyonu

Yerel   A+a-

Adana'da Geleceğin Türkiye Partisi'nde tombala oynatıldığı ihbarını alan polis parti binasına baskın düzenledi ancak kapıyı kimse açmayınca balyozla duvar delinerek içeri girildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir hafta önce baskın yaptıkları Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında yine tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Polis gece yarısı parti binasına baskın düzenledi. Ancak içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı. Polis kapıya vurarak "Aç. Polis!" diye bağırmasına rağmen kapı yine açılmayınca bu kez polis balyozla kapının yanında duvarı delmek için çalışma başlattı.
Polis bir süre duvara balyoz ile vurarak delmek için çaba gösterdi. Polis duvarı delip içeri girdi. Polis içeri girip bir çok yere saklanılmış halde tombala malzemeleri buldu.
Polis tombala oynatan 6 kişiye adli işlen tombala oynayan 71 kişiye de 208 lira idari para cezası kesti. Polis siyasi parti kapatılamadığı için tombala oynatan siyasi partilerle sürekli mücadele etmek zorunda kalıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş