Skip Navigation Links

Dörtyol'da CHP Seli

CHP Dörtyol'un 12 Haziran genel seçimlerinde oy patlaması yapacağının belgesi değerinde olan Gençlik Şöleni, CHP Lideri ve genel merkez yetkililerinin

Gündem   A+a-

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İskenderun’un ardından önce Payas Beldesi’nde halkı selamladı ve ardından da Dörtyol 19 Aralık Spor Salonu’nda havai fişek gösterileriyle birlikte coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Salona CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’la birlikte giren Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin sevgi gösterileri ve oluşan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.

CHP Dörtyol’un 12 Haziran genel seçimlerinde oy patlaması yapacağının belgesi değerinde olan Gençlik Şöleni, CHP Lideri ve genel merkez yetkililerinin de hafızasında olumlu izler bıraktı.
9 Aralık Dörtyol’un Kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde CHP Dörtyol İlçe Örgütü’nün düzenlediği Gençlik Şöleni’ne katılan Kılıçdaroğlu, yüzlerce partilinin sevgi gösterileri ve tezahüratları arasında konuşmasını güçlükle yapabildi.
Coşkulu bir şekilde halka hitap eden Kılıçdaroğlu’nun arkasında duran CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, zaman zaman coşkunun dozunu kaçıran partilileri sakinleştirmek zorunda kaldı.

Oldukça coşkulu bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu konuşmasında şöyle dedi: Biz bir şey söylediğimiz zaman, taahhütler de bulunduğumuz zaman, bize söylenen şey “siz bunun kaynağını nereden bulacaksınız. Biz kaynağını buluruz halkımıza söz verdik. Ankara duysun, Recep Tayyip Erdoğan bir daha duysun, biz kaynağını buluruz. Recep bey bir daha duysun, bizim boğazımızdan haram lokma girmedi. Bu ülkede yaratılan katma değeri biliyoruz, miktarını biliyoruz, paylaşanları biliyoruz, yoksulları biliyoruz. Hortumcuları biliyoruz, hepsinin hesabını biliyoruz, hepsinin hesabını göreceğiz. Bir tek amacımız var bu güzel coğrafya da, bu güzel Türkiye’mizde, bu güzel ülkemizde, herkes barış içinde yaşayacak, huzur içinde yaşayacak kadınlarımızda erkeklerimizde, bu ülkede bir tek çocuk bile yatağa aç girmeyecek diyoruz. Size bir şey söyleyeceğim, siyasete girerken söz verdim, halka hep doğruları söyleyeceğim diye, halkın hep çıkarlarını savunacağım diye, siyasette zenginleşmeyeceğim dedim. Önce halk zenginleşecek, halkın alın teri yerini bulacaktır dedim.

Narenciye üreticisinin perişan olduğunu biliyorum. Alın terinin karşılığını almadığını biliyorum, defalarca söyledim yine söyleyeceğim, Halkın iktidarında alın terinin bedelini herkes alacak. Halkın iktidarında yolsuzluk, hortum olmayacak. Yapanlardan hesap sorup, halkın çıkarlarını her şeyden üstün tutacağız. Birileri “benim asli görevim ülkeyi pazarlamaktır” dedi. Bunu diyen kişi Recep Tayip Erdoğan’dır. Biz ülkemizi pazarlamayacağız, ülkemizi tanıtacağız, büyülteceğiz, halkça büyütüp halkça paylaşacağız. “

Kılıçdaroğlu, konuşmasını tamamlaması sonrası Dörtyol’un dört bir yanından CHP’ye katılanların rozetlerini taktı.
CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylarının da çıkarma yaptıkları Dörtyol’da, basın mensupları görüntü alabilmek için partililerle tartışmak zorunda kaldılar. Cep telefonları ve amatör fotoğraf makinalarıyla resim çekmek isteyen partililer basın mensuplarına zor anlar yaşattılar.
Küçük tatsızlıklara rağmen coşkulu konuşmasına yine coşkulu karşılık bulan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Dörtyol’dan çok iyi izlenimlerle ayrıldı. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını tamamlayıp salondan ayrılmasıyla birlikte, partililerin büyük ölçüde salondan ayrılmasına rağmen, yerel sanatçıların yaptıkları müzikle coşan CHP’liler, genel başkanlarını en iyi şekilde ağırlamanın keyfini halaylar çekerek kutladılar.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet