Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adanaspor'da Yılın İmzası

Adanaspor Kulübü Basketbol İdari Koordinatörü Ali Aykut Karabulut,Hatice Badil (Karabulut) ile dünya evine girdi

Adanaspor'da Yılın İmzası

Magazin   A+a-

Adana Pamuk Müzikhol'de yapılan düğün töreninde turuncu beyazlılar genç çifti yalnız bırakmadı. Gelinin nikah şahidi Turbeyler Grubu Derneği Başkanı Refik Gül olurken, damadın şahidi ise Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura oldu. Bir ömür boyu yaşlanmaya imza atan çiftler, taraftarların besteleri ile karşılaştılar. "Hoş geldin yenge" diye bağıran Turbeyler Taraftar Grubu, düğün boyunca Karabulut ve Badil Aileleri'nin yanında oldular.
Kulüp Başkanı Tevriz Dura, "Aykut ve Hatice çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Adana biliyor ki lakabım "Dede"dir. Artık bu ünvanımı gerçekleştirme zamanı geldi." Derken, Refik Gül ise, "Gençlerimize beraber yaşamayı ve yaşlanmayı diliyorum. Turbeyler ve Adanaspor Ailemiz artık daha çok büyüdü"dedi.
Adana Milletvekilleri Mevlüt Karakaya, Seyfettin Yılmaz ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telgrafları ile genç çift tebrik edilirken; Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü, Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası temsilcileri düğün töreninde hazır bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş