Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ankara’da Dois İskenderun Döner İzdihamı

Tüm şubelerinde olduğu gibi Ankara’da yeni açılan Selanik şubesinde de izdihama neden olan bir lezzet,

Ankara’da Dois İskenderun Döner İzdihamı Web
TV

Ekonomi   A+a-

Dois İskenderun Döner markasıyla Türkiye’ye yayılıyor..
İskenderun Döner lezzetini Ankara başta olmak üzere bir çok şehre taşıyan Dois İskenderun Döner, Türkiye geneli 12’nci, Ankara’daki 8’nci şubesini hizmete açtı.
Tüm şubelerinde konsept ve lezzet bütünlüğü, titiz, hijyen kurallarına uygun, müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla çalışan Dois İskenderun Döner, 7’den 70’e herkesten büyük ilgi görüyor.
Emeğin alın teriyle yoğurulduğu bir anlayışla, dev firmaların bulunduğu zorlu piyasa şartlarında azim ve kararlılıkla kendi markasını oluşturan Derviş Gökpınar’la Dois İskenderun Döner, hiçbir ürünle benzeşmeyen orjinal İskenderun döner  lezzetini Türkiye ile buluşturuyor.


Ekmeğinin hamuru aşkla yoğuruluyor, özel baharatlardan hazırlanan salça sosu ise sevgiyle hazırlanırken, doyum zevki zirve yapan dürümler vatandaşlar tarafından kapışılıyor.
Ucunda emek, alınteri, kararlılık, aşk, sevgi ve büyük bir marka olma hedefi var ise; Dois İskenderun Döner lezzetinin marka değerinin büyümesi ve şubeleşmesi için yeterli bir neden..
Tüm şubelerinde olduğu gibi Selanik Caddesi şubesinde de izdihama neden olan Dois İskenderun Döner lezzeti, 7’den 70’e yüzlerce kişi tarafından kapışıldı.


Hatay mutfağının vazgeçilmezi baharatları ve özel sosu başta olmak üzere, lavaş döner ekmeğini kendi tesislerinde üreterek şubelerinin tamamında aynı lezzeti döner severlere ulaştıran Dois İskenderun Döner, ustalarını da yine İskenderun’dan alıyor.
Çalışanlarının büyük bölümü İskenderunlu olan Dois İskenderun Döner’in 12 şubesinde yaklaşık 150 kişi çalışırken, onlarca tedarikçi firma ile birlikte yüzlerce kişiye iş olanağı sağlayan bir kuruluş olarak karşımıza çıkıyor.
Dois İskenderun Döner’in kurucusu Genç İşadamı Derviş Gökpınar, “Her yeni şube yeni bir sorumluluk demek. Tüm şubelerimizde lezzet aynı olmak zorunda. Baharatı ve sosu, kalitesinden ödün veremezdik. Merkez bir tesis kurarak tüm ürünlerimizi ekmek dahil burada üretmeye başladık. Tüm şubelerimize dağıtımımız İskitler merkezden yapılıyor.”


Dois İskenderun Döner lezzetini tüm Türkiye’ye yaymak gayretiyle büyük takdir toplayan Genç İşadamı Derviş Gökpınar, bir çok şehirden gelen şube talebine yetişemedikleri zamanlarda franchise  (bayilik) yöntemiyle yanıt vereceklerini söyledi.
Hedeflerinin İstanbul’un en gözde semtlerinde şube açarak Dois lezzetini yaygınlaştırmak olduğunu belirten Gökpınar, 15 Ekim’de İstanbul CNR’de yapılacak gıda fuarında franchise   taleplerine cevap vermeğe başlayacaklarını müjdeledi.


Onlarca franchise talebi bulunduğunu belirten başarılı genç işadamı Derviş Gökpınar, Dois İskenderun Döner’in başarı serüvenini özetlerken duygulanıyor ve gururla anlatıyor. İlk şubelerini dostlarının yoğun talebi üzerine Samsun’da açtıklarını belirten Derviş Gökpınar, İskenderun ve Ankara ile yollarına devam ederken artan talebe cevap verebilmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Kumrular şubesiyle taleplerin Ankara’nın farklı semtlerden artması üzerine şubeleşmenin bir zorunluluğu beraberinde getirdiğine dikkat çeken Derviş Gökpınar, “Lezzetimizi, kalitemizi, titizliğimizi, organik ürünlerimizi tadan müşterilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Herkes birbirine tavsiye etti. Ankara’nın en gözde semtlerinden artan talebi karşılamak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Kısa sürede Ankara’da 8, Türkiye’de 12 şube ile yolumuza devam ediyoruz.


Her Yeni Şube Yeni Bir Sorumluluk Demek
Tüm şubelerindeki konsept ve lezzet bütünlüğüne dikkat çeken Derviş Gökpınar, “Tüm şubelerimizde lezzet aynı olmak zorunda. Baharatı ve sosu, kalitesinden ödün veremezdik. Merkez bir tesis kurarak tüm ürünlerimizi ekmek dahil burada üretmeye başladık. Tüm şubelerimize dağıtımımız İskitler merkezden yapılıyor.
En büyük zorluklardan bir tanesi de usta seçimi. Fırıncısı, dönercisi, mutfakta çeşitli birimlerde çalışan tüm arkadaşlarımız özenle seçilirken, Dois konseptine uygun kısa süreli bir eğitimden geçiriliyor.
Bizleri taklit etmek isteyen bir çok firma oldu. Aynı lezzeti yakalayamadılar. Sektörümüzde lider olmak, tüm Türkiye’yi Dois İskenderun lezzetiyle buluşturmak istiyoruz” dedi.


Gurur Dolu Bir Başarı Serüveni..
Dois İskenderun Döner lezzetinin başarı serüvenini anlatan ve gelecekte izleyecekleri yola dikkat çeken Derviş Gökpınar, “Dois Döner olarak  ilk şubemizi Samsun'da, ikinci şubemizi de İskenderun'a açtık ve arkasından 2010 yılında Ankara'ya geldik. Ankara'da kısa zamanda artan yoğun talepten dolayı diğer Isparta, Bolu, Kırıkkkale ve Ankara'nın çeşitli semtlerinde şubelerimizi açarak, şubeleşmeye başladık ve zamanla Ankara’da 8 şubeye ulaştık. Bu sayı Ankara'da 8 şube, Bolu'da 2 şube, Isparta ve Kırıkkale olmak üzere bahsettiğim gibi 12 şubemiz bulunmakta.
Çok sayıda şube talebi var, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından talep geliyor. İnsanlar, “siz gelin açın ya da franchise verin” gibi istekte bulunuyorlar. Bazı illerde görüşmelerimiz oldu ve inşallah, kısa bir süre sonra Ekim ayında İstanbul'da fuar var ve bu fuara katılacağız, oradan franchise Türkiye'nin çeşitli yerlerine vereceğiz. Bu talepler doğrultusunda, ayakları yere sağlam basan, yaptığı işi sevecek genç girişimcilerle birlikte iş arkadaşı olarak yürümeyi düşünüyoruz.

Bir şubede ya da diğer şubelerde, diğer illerde ve diğer şehirlerde lezzetimizin aynı olması, dönerimizde kullandığımız ürünlerin imalatını kendi tesislerimizde yapmamızdan kaynaklanıyor.  Bütün ustalarımızın kendi özel ölçeklerimizle, kendi bilgi birikimimizle bütün şubelerde lezzetimizi aynı güzellikte sağlayabiliyoruz. Bunun lavaşından tutun, tandır sosu, baharatlarından tutun kendi yaptığımız İskenderun'a has özel sosundan tutun, mayonezine kadar üretimi kadar kendimiz yapıyor, yaptırtıyoruz ve bu şekilde bütün şubelerimiz de aynı lezzeti tutturuyoruz. Ekmeğin üretimi dahil bize ait, her şubemizde fırınlarımız var, Ankara'da bin metrekarelik merkezi depomuz mevcut. Bu depo içerisinde üretim, ekmek, depo ve oradan ürün sevkiyatını sağlıyoruz. Toplam şubelerimiz de takriben 150 personelimiz çalışıyor.
Türkiye'nin bütün illerine yayılmayı planlıyor ve yurtdışına da şube açmayı hedefliyoruz. Yurtdışından da talepler var ve oralara da Dois Döner'i götürmeyi planlıyoruz. “ dedi.

 

Biz Daha Önce Böyle Bir Döner Yemedik!
Dois lezzetini tadan müşterilerin olumlu tepkilerinin kendisinde ayrı bir gurur yarattığına vurgu yapan Derviş Gökpınar, “Dois Döner'in gittiği her yerde ilk tepki "Biz daha önce böyle bir döner yemedik. Bu bambaşka bir şey." diyorlar, memnun kalıyor ve bizim yemeğimizin, ürünümüzün, Dois Döner'in müdavimleri oluyorlar. En küçüğünden, en büyüğüne; yediden, yetmişe; yaşlısından, gencine herkesin lezzet noktası oluyoruz.

Sosumuzu özel kılan, İskenderun'dan, Antakya'dan, Maraş'tan ve Antep'ten getirdiğimiz baharatlarımız. Türkiye'nin her yerinde olmayan, kolay kolay bulamayacağınız baharatlarla ve ustalarımızın özel karışımlarıyla yapıyoruz.

Tabii sırrımız kimseye vermiyoruz. Sırrımız bize kalsın, sadece müşterilerimiz, olduğumuz yerlerde ki halkımız yesinler, ürünümüzün tadına baksın, memnun kalsınlar.

Dois Döner müşterileri umarım her zaman memnun kalırlar, eğer memnun olmazlarsa bize iletsinler, şubelerimize, birimlerimize ve ya müdürlerimize gelip bildirsinler ki biz onların şikayetlerini alalım ve daha iyi olalım, onların sayesinde daha da büyüyelim. Çünkü onların lezzeti beğenmesi, memnuniyeti bizi büyütür ve çünkü eleştiri bizi yüceltir.” Diyerek gurur ve mutluluk dolu serüvenini ve geleceğe yönelik hedeflerini anlattı.
 

Ankara’da Dois İskenderun Döner İzdihamı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
hakan 28 Temmuz 2018 Cumartesi
derviş denen soytarı tam bir yavsaktır
son gelişmeler
öne çıkanlar