Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zeydan Karalar Hem Çalışmaları Denetledi,Hem Vatandaşın Gönlünü Aldı

Gürsel Paşa Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Zeydan Karalar Hem Çalışmaları Denetledi,Hem Vatandaşın Gönlünü Aldı

Gündem   A+a-

Gürsel Paşa Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Denetim sırasında pazardan dönen mahalle sakini bir kadının parka spor aletleri konulması talebi üzerine Başkan Karalar, ilgili birime hemen talimat verdi.
Gürsel Paşa'nın büyük oranda yenilenen bir mahalle olduğunu belirten Başkan Karalar, son haftalarda yapılan çalışmayla bölgeye 11 bin ton asfalt dökümü yapıldığını açıkladı. Gürsel Paşa Mahalle Muhtarı Ali Keser, asfalt ekibinin çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Karalar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Keser, "Başkanım Gürsel Paşa'ya sizin gibi hizmet veren bir belediye başkanı hiç gelmemişti" diye konuştu. Başkan Karalar bu söz üzerine, "Zeydan Karalar ilk defa seçildi de ondan" diye espri yaptı.
"GÜRSEL PAŞA'YA 11 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ"
Gürsel Paşa Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmasında toplamda 11 bin ton asfalt döküldüğünü belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kendisine eşlik eden mahalle muhtarına dönerek, "Bak muhtarım bunu duymasın öbür mahalle muhtarları, bize kızarlar, kıskanırlar seni" diyerek şaka yaptı.
Çalışmaları yerinde denetlemesinin gerekçesini de açıklayan Başkan Karalar, "Ben yapılan işi bizzat yerinde görmeli, kontrol etmeliyim. Bu çalışanlarımıza yönelik bir güvensizlik falan değil. Benim çalışma metodum bu. Yerinde görmezsem huzursuz oluyorum" dedi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, asfalt çalışmasını denetlediği esnada karşısından gelen bir vatandaşla da sohbet etti. Ellerinde poşetlerle pazar alış verişinden gelen bir kadın, "Yollarımız çok güzel olmuş ellerinize sağlık" diye konuştu. Başkan Karalar'ın, "Emlak vergilerini düzenli yatırırsanız daha çok hizmet edeceğiz" sözlerine üzerine vatandaş, "Vergimi düzenli yatırıyorum. Ve yaptığınız çalışmalar içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Karalar, aynı vatandaşın bölgelerindeki bir parkın içerisinde spor aletleri yerleştirilmesi talebini de olumlu bularak 'derhal yerine getirilsin' talimatı verdi.
ŞİKAYET BİLDİREN VATANDAŞI CEP TELEFONUYLA ARADI
Bir vatandaşın asfalt çalışması yapan ekibin kendi evinin bulunduğu sokağa asfalt yapılmadığı yönündeki şikâyetini bizzat ilgili kişilerden soruşturup aynı anda cep telefonuyla arayarak vatandaşı bilgilendirdi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşın sokağına asfalt yapılmamasının gerekçesini ilgili ekiplerden bizzat dinleyip yerinde incelemeler yaptı. Sokağa asfalt dökülmemesinin gerekçesinin altyapıya yönelik bir kısım kazı çalışmalarının sürmesi olduğunu bizzat yerinde inceleyen Başkan Karalar şikâyetçi vatandaşı cep telefonundan aradı.
"EMRİNİZDEYİZ, HİZMET İÇİN GELDİK"
İşte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın şikâyetçi vatandaşa telefonda söyledikleri; "Asfalt talebinde bulunduğunuz sokak üzerinde henüz kazı çalışmaları sürüyor. Kazı çalışması biter bitmez asfalt ekibimiz gerekli çalışmayı yapacak. Bizim hiçbir ekibimiz vatandaşın şikâyetine duyarsız kalamaz. Emin olun. Biz vatandaşın emrindeyiz ona hizmet için geldik zaten."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar