Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mersin İdmanyurdu,Akhisar Belediyespor Maçını Bekliyor

Spor Toto Süper Ligi ekibi Mersin İdmanyurdu,bu akşam karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlad

Mersin İdmanyurdu,Akhisar Belediyespor Maçını Bekliyor

Spor   A+a-

Spor Toto Süper Ligi ekibi Mersin İdmanyurdu, bu akşam karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Akhisar karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Bu akşam Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor- Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin açıklama yapan Mersin ekibinin Basın Sözcüsü Erdem, lige Beşiktaş mağlubiyeti ile başladıklarını, ancak bugün sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak taraftarlarını mutlu edeceklerini söyledi.
Akhisar Belediyespor karşısında mutlak galibiyeti hedeflediklerini vurgulayan Erdem, Akhisar Belediyespor'un lige önemli takviyeler yaparak başladığını belirterek, "Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Ancak biz de iyi bir takımız. Beşiktaş karşısında yaşadığımız mağlubiyeti Akhisar deplasmanında telafi etmeyi düşünüyoruz. Rakibimiz karşısında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarak ligdeki ilk puan ya da puanlarla tanışacağız" dedi.
Hafta arasında takımın Akhisar Belediyespor maçına iyi hazırlandığını da dile getiren Erdem, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Biz de Muset Bakkal yönetiminde çıktığımız bu yolda hedefleri olan bir takımız. Akhisar karşısında galip gelerek gelecek haftalar için takıma özgüveni aşılamayı hedefliyoruz. Akhisar deplasmanında taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını da biliyoruz. Taraftarımızın da desteği ile sahadan anlımızın akıyla ayrılacağız" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş