Skip Navigation Links

Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nda Bilfen Damgası

Bu yıl İstanbul'da düzenlenen Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'na Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü damga vurdu

Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nda Bilfen Damgası

Spor   A+a-

Bu yıl İstanbul'da düzenlenen Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'na Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü damga vurdu. Bilfen Okulları, toplamda 11 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 kişi finallere kalarak büyük başarı gösterdi.
(THOM) Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi'ne seçilmiş olan, 13,14,15 ve 16 yaş gruplarında yarışan Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü'nün sporcuları, Türkiye genelinde ilk 3 ve ilk 8 içinde yer aldı.
Büyük bir başarı sergilediklerini ve sporcularının verdikleri emeklerinin karşılığını aldıklarını söyleyen Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü Baş Antrenörü Angela Canan Bencan," Zorlu bir turnuva oldu. Yarışmaya çok sayıda büyük kulüp katıldı. Biz de burada ne kadar yetenekli ve istekli bir kulüp olduğumuzu elde etiğimiz başarı ile kanıtlamış olduk. Bu yarışma sonunda 11 sporcumuz Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar" dedi.
Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü Takım Antrenörü Sibel Bencan Dinçer, " Sporcularımız Türkiye genelinde ilk 3 ve ilk 8 içinde yer aldı. Bu bizim için büyük bir başarı oldu. Tüm sporcularımı verdikleri emeklerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Yarışma sonunda 15 Yaş kategorisinde Özel Çukurova Bilfen Okulları Spor Kulübü'nden Birkan Şahoğlu 50 metre kurbağalamada ikinci, 14 Yaş kategorisinde 800 metre serbeste Yiğit Ahmet Güzelce üçüncü, 13 Yaş kategorisinde Berkay Güllü 800 metre serbest stil üçüncü oldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet