Skip Navigation Links

'İskenderun'da Çözüm Ortağınız olalım'

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tapu Müdürü Ayhan Duran ve Kadastro Müdürü Tekin Cılaz'ı ziyaret ede

Gündem   A+a-

 

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tapu Müdürü Ayhan Duran ve Kadastro Müdürü Tekin Cılaz’ı ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Başkanı Bülent Seküçoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha ile Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan, verdikleri mesajla gündemin baş köşesine oturdular.

“İskenderun’da Çözüm Ortağınız olalım”
İskenderun’da oda başkan ve yönetimleri düzenledikleri bir dizi ziyarette İskenderun’un sorunlarının çözümü konusunda ortak hareket etmek konusuna dikkat çektiler ve tüm kurumlarla çözüm ortaklığına hazır olduklarının altını çizdiler.


İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, yeni binasına taşınan Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü’nü ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanları Bülent Seküçoğlu, Nazım Culha ve Ayhan Karan, kent gündemine ilişkin bir çok konuyu görüştüler ve ziyaretlerinde mesajlar verdiler.
İlk ziyareti İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e düzenleyen Odası Başkanları Seküçoğlu, Culha ve Karan, İskenderun’un trafik ve imar konularında her türlü teknik katkı sunmaya hazır olduklarını ifade ederken, Başkan Civelek de, her konuda meslek odalarının görüşünü almaktan onur duyacaklarını ifade etti.

 

İnşaat Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri ve Makine Mühendisleri Oda Temsilcilik Başkanları Seküçoğlu, Culha ve Karan, yeni binasına taşınan son yılların en sorunlu kurumu olarak gündemde kalan Tapu Müdürlüğü’nü yeni binasında ziyaret ettiler.
Tapu Müdürü Ayhan Duran , kurumu ziyaret eden oda temsilcilerine binayı gezdirerek, sistemin işleyişi hakkında bilgiler verdi.
En son teknoloji donanım imkanıyla hizmet verdiklerini oda temsilcilik başkanları Seküçoğlu, Culha ve Karan’a anlatan Ayhan Duran, yılların sıkıntısı fiziki şartlar ve teknik donanım eksikliği sorunlarını geride bıraktıklarını ve hatta internet üzerinden de erişim sağlanarak en kaliteli hizmeti sunduklarını söyledi.

İnşaat, Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları Temsilcileri Bülent Seküçoğlu, Nazım Culha ve Ayhan Karan, bir ziyaret de İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya gerçekleştirdiler.
Ziyarette konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu, İskenderun’un sorunları ve çözüm ortaklığıyla ilgili her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Kaymakam Ali İhsan Su da, birlikte çalışmaktan onur duyacağını ifade etti.

Oda Temsilcilik Başkanlarının son ziyareti ise Kadastro Müdürlüğü oldu. İskenderun Kadastro Müdürü Tekin Cılaz’a başarılı çalışmalarının devamını dilerken, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler. 
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet