Skip Navigation Links

İkisi de kazandı..

Nardüzü'nde Mehmet Yolcu, Karaağaç'ta Necmettin Acar rakiplerini farklı geçtiler..

Gündem   A+a-

İskenderun’a bağlı Nardüzü beldesinde seçimler beklendiği gibi sonuçlandı. CHP genel merkezi tarafından 17 yıldır Belediye Başkanlığı Görevini sürdüren Ahmet Şanlı’nın yerine Mehmet Yolcu’nun aday gösterildiği Nardüzü beldesinde Yolcu rakiplerine fark atarak Belediye Başkanı oldu.
Sandıkların açılması ile birlikte Nardüzü’nde heyecan doruğa ulaşırken, yeni başkan Mehmet Yolcu bu zaferi sevenleri ile birlikte hayal çekerek kutladı. Saat 18.00 sıralarında sonuçların gelmesi ile birlikte rakiplerine karşı ezici üstünlük sağlayan Mehmet Yolcu, diğer iki rakibinin aldığı oydan fazla alarak başkan seçildi.
1380 oy alan Mehmet Yolcu, DSP Adayı Selim Tümkaya ve DP Adayı Yusuf Uyar’ın aldığı toplam 1200 oydan da fazla alarak rekora koştu. Tebrikleri kabul eden Mehmet Yolcu, zaferi beldedeki partilileri ile birlikte kutladı. Seçim bürosuna gelen partililer burada halaylar çekerek zaferi kutladılar.
Yolcu seçimlerin ardından partililerine teşekkür ederek, “Sizlerle girdiğimiz bu yolda zafere ulaştık. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Bu zafer hepimizindir. Bundan sonra Nardüzü beldemizi çağdaş ve modern bir belde haline getirmek üzere elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Necmettin Acar’la bir dönem daha
Sonucu en çok merak edilen beldelerin başında gelen karaağaç’ta zafer mevcut başkan Necmettin Acar’ın oldu. HYP Adayı Hasan Eker’le birlikte girdiği seçimlerde rakibine yaklaşık 2000 oy fark atan Necmettin Acar yeniden başkan oldu.
Sonuçların gelmesi ile birlikte seçim bürosunda toplanan kalabalık dikkatle sonuçları izlediler. Aradaki fark açılması ile birlikte Necmettin Acar’ın evine giden bir grup, başkan Acar’ı alarak seçim bürosuna geldiler. Burada bekleyen partililerin de coşkusu ile Karaağaç’da trafik alt üst oldu. Seçim bürosu önüne toplanan yüzlerce kalabalık sloganlar atarak Necmettin Acar’ı kutladılar. Yola taşan kalabalık nedeniyle Karaağaç- Arsuz yolu bir süre trafiğe kapandı. Davul Zurna eşliğinde zaferi kutlayan CHP’liler, Başkan Necmettin Acar’ı kutladılar.
Burada bir konuşma yapan Necmettin Acar, “Bu zafer benim değil. Sizlerin. Sizlerin destekleri ile kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Sizden ricam taşkınlık yapmadan rakiplerimize slogan atmadan bu zaferi kutlamak. Bu zafer sizin olduğu için ne kadar sevinseniz azdır. Ama sukuneti elden bırakmayın” dedi.
Sloganlar ile Necmettin Acar’ı selamlayan CHP’liler, başa başa gitmesi beklenen seçimlerin fark ile tamamlanmasının sevincini yaşadılar. Yaklaşık 2000 oy fark atan Necmettin Acar ikinci döneme merhaba diyerek partilileri ile kucaklaştı
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet