Skip Navigation Links

İsotlar'da '72 Saat'lik Renault Kampanyası

İsotlar,21-22 Ağustos tarihleri arasında Renault araçlar için test sürüşü etkinliği ve 36.900'dan başlayan cazip fiyat avantajlı satış kampanyası başl

İsotlar'da '72 Saat'lik Renault Kampanyası

Teknoloji   A+a-

İsotlar, 21-22 Ağustos tarihleri arasında Renault araçlar için test sürüşü etkinliği ve 36.900'dan başlayan cazip fiyat avantajlı satış kampanyası başlattı.
KAMPANYA 3 GÜN GEÇERLİ
"72 Saat" kampanyası kapsamında İsotlar Grup, Renault marka otomobillerdeki kampanyayla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Otomobil sahibi olma veya değiştirme hayali kuranlar için büyük bir avantaj olacak etkinlik kapsamında 20-21-22 Ağustos tarihlerinde geçerli olmak üzere, Kadjar hariç tüm Renault benzinli motora sahip otomobiller 36.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
Kampanyadan yararlanmanın yanı sıra test sürüşüne de katılmak isteyenler 21-22 Ağustos tarihleri arasında İsotlar Renault Showroom gelerek hayallerindeki Renault marka otomobilleri sürüş keyfini yaşayacaklar. Hem de "72 Saat" kampanyasından yararlanarak, istedikleri Renault'a en avantajlı fiyatlarla sahip olma imkanına kavuşacaklar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet