Skip Navigation Links

Genç TÜMSİAD'tan Yeni KOSGEB İl Müdürüne Ziyaret

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi,Gaziantep KOSGEB İl Müdürlüğüne yeni atanan Sadık Gözek'e 'hayırlı olsun'ziyaretinde bulundu

Genç TÜMSİAD'tan Yeni KOSGEB İl Müdürüne Ziyaret

Ekonomi   A+a-

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi (Genç TÜMSİAD), Gaziantep KOSGEB İl Müdürlüğüne yeni atanan Sadık Gözek'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Gaziantep KOSGEB İl Müdürü Gözek'e başarı dileklerinde bulunan, Gaziantep Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Ercan İnce, "Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Gazi şehrimize hoş geldiniz, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Şehrimiz için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Ortak amacımız Gaziantep. Kentimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız. Bu çalışmalar içerisinde Sayın Müdürümüzle ile birlikte ortak hareket ederek başarılı sonuçlar alacağımıza inancımız tam" diyerek tebrik etti.
Gaziantep KOSGEB İl Müdürü Sadık Gözek ise, "Genç TÜMSİAD ile güzel çalışmalar yapmak Gaziantep'in marka şehir kimliğini daha da yükselteceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Ziyarette Başkan Ercan İnce ile birlikte Genç Tümsiad Gaziantep Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Sercan Deveci, Komisyon Başkanları Ömer Durkal ve Furkan Gökşen de yer aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet