Skip Navigation Links

İşadamı Özülkü'den,ESOB'a Taziye Ve Tebrik Ziyareti

İşadamı Bülent Özülkü,Adana ESOB'a tebrik ve taziye ziyaretinde bulundu

İşadamı Özülkü'den,ESOB'a Taziye Ve Tebrik Ziyareti

Gündem   A+a-

Adana'nın tanınmış işadamlarından Bülent Özülkü, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede bulundu, Birlik Başkanlığı'na getirilen Nihat Sözütek ve ekibini kutlayarak başarılar diledi.
Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na gelişinde Birlik Yeni Başkanı ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş tarafından karşılanan İşadamı Özülkü, TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB, SS Güney Bölge Birliği, Adana TKKNNEO ve SS Kuzey Adana EKKK Başkanı Kazım Barışık'ın, beklenmedik vefatıyla başta esnaf teşkilatı olmak üzere, herkes gibi kendisini de derinden üzdüğünü söyledi.
İşadamı Özülkü, Kazım Barışık'ın, Adana esnaf ve sanatkarı için gecesini gündüzüne katarak çalışan, demokratik ve devletçi yapısıyla herkes tarafından sevilen ve sayılan önemli bir idareci olduğunu ifade ederek,"Kazım Barışık, yeri doldurulamaz bir yöneticiydi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"dedi.
Özülkü, Başkan Nihat Sözütek ve yönetimini de tebrik ederken, "Yeni Başkan Sözütek ile geçmişe dayalı çok iyi bir dostluğumuz var. Ekibinde de çok değerli yönetici arkadaşlarımız var. Adana ve esnaf - sanatkarlarımız için güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Sözütek de, nazik ziyaretlerinden dolayı İşadamı Bülent Özülkü'ye yönetim kurulu ve esnaf camiası adına teşekkür ederken, "Siz de Adana için önemli yatırım ve hizmetleri olan bir işadamısınız. Projelerinizi görüyor, takdir ediyoruz. Yaptığınız her yatırımla, işsizlikte rekorlar kıran Adana'yı ayağa kaldırmaya yardımcı oluyorsunuz. Ziyaretiniz ve samimi sözlerinizden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.
Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, İşadamı Özülkü'yü Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası bahçesine kadar inerek, teşekkür edip, uğurladılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet