Skip Navigation Links

Batman'da 'Ucuz Konut Projesi' Emeklileri Heyecanlandırdı

Türkiye Emekliler Derneği'nin (TÜED),üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman'da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlan

Batman'da 'Ucuz Konut Projesi' Emeklileri Heyecanlandırdı

Ekonomi   A+a-

Türkiye Emekliler Derneği'nin (TÜED), üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman'da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlandırdı.
Batman'da emekliler için TOKİ tarafından 2+1 bin 472 daire sahiplerine teslim edildi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) üyelerine yönelik hazırladığı "Ayda 250 lira taksitli 240 ay vadeli ucuz konut projesi Batman'da hayata geçirilerek bin 472 kişinin ev sahibi olması Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da sevinçle karşılandı. Aynı projenin TOKİ tarafından Adana'ya uyarlanacağının öğrenilmesi, Adanalı emeklileri heyecanlandırdı.
Adana'da 50 bine yaklaşan üye sayısıyla en büyük sivil toplum kuruluşu özelliğini taşıyan TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün'ün TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Batman'da bir araya geldiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Batman'da ki buluşmada TOKİ Başkanı Sayın M. Ergün Turan, Genel Başkanımız Sayın Kazım Ergün'e 'Emeklilerimizin bizden beklentisi var. Batman'daki bu proje Türkiye'nin tüm illerine de örnek olacak bir projedir. Batman'daki projeyi Adana'da da başlatalım' dedi. Bu sıcak gelişme gerçekten de ev umudu taşıyan binlerce emekli kardeşimizi büyük bir sevince boğmuştur. Bu meyanda Adana Şubesi olarak bizler de tekrar vurgulayarak, arsa talebimizin bir an önce mutlu sonla bitirilmesi hususunda belediyeler ve partiler düzeyinde girişimlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bunu en iyi şekilde sonuçlandıracağız. Bu noktada emeklilerimizden tek isteğimiz lütfen sabırlı olsunlar. Yalan sözlere itibar etmesinler ve bizim göndereceğimiz mesajı beklesinler" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet