Skip Navigation Links

Gaziantepspor'a Fıstık Gibi Sponsor

Gaziantepspor'un baklava tedarikçisi Fıstıkzade Baklavaları oldu

Gaziantepspor'a Fıstık Gibi Sponsor

Spor   A+a-

Gaziantepspor'un baklava tedarikçisi Fıstıkzade Baklavaları oldu. Kentin iki önemli markası olan Gaziantepspor ve Fıstıkzade baklavaları sponsorluk kapsamında bir araya geldi.
Gaziantep'in tanıtımında en önemli roller üstlenen baklava ve Gaziantepspor, tatlı bir birlikteliğe imza attı. Baklavada önemli bir isim olan Fıstıkzade Baklavaları Gaziantepspor'un resmi baklava sponsoru oldu. Gaziantep'in iki sembolünü buluşturan Fıstıkzade Baklavaları, bundan sonra Gaziantepspor'un baklava tedarikçisi olacak.
AĞIZLARINI TATLANDIRDILAR
Dün Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde bir araya gelen taraflar sponsorluk anlaşmasını imzaladılar. Gaziantepspor'un resmi baklava sponsoru olan Fıstıkzade Baklavaları Kasımpaşa maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete de sürpriz yaptı. Fıstıkzade Baklavaları, antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyete baklava ikramda bulundu. Futbolcular Fıstıkzade Baklavaları'nın simgesi haline gelen feslerle poz verirken, oldukça eğlenceli dakikalar yaşandı.
"KENTİN EN ÖNEMLİ MARKALARINI BULUŞTURDUK"
Fıstıkzade Baklavaları Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Diri, Gaziantep'in en önemli iki sembolünü yan yana getirdiklerini söyledi. Gaziantepspor'un her zaman yanında olduklarını belirten Diri, "Fıstıkzade Baklavaları olarak kentimizin takımı Gaziantepspor'un yanında olmak istedik. Gaziantepimiz'in en önemli iki markasını bir araya getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Umarım takımımızın başarılarında ufak da olsa bir payımız olur" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet