Skip Navigation Links

Arsuz, Gitarın Ardındaki Dünyayı Keşfetti!

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde, Sayek Kültür Evi'nde gerçekleşen konserde gitar&klarnet resitali rüzgarı esti.

Arsuz, Gitarın Ardındaki Dünyayı Keşfetti!Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde,  Sayek Kültür Evi'nde gerçekleşen konserde gitar&klarnet resitali rüzgarı esti. 9. Füsun Sayek Kültür ve Sağlık Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen unutulmaz gecede, Ahmet Kanneci ve Ekrem Öztan, üç kıtadan esintilerle davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Türk Tabipler Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek'i anmak amacıyla her yıl düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, ilk etkinlik gününden bu yana katılanların bilgiye, sergilere, müziğe ve sanata doyduğu yoğun ve renkli bir etkinlik yılı yaşıyor.

9. Füsun Sayek Kültür ve Sağlık Etkinlikleri'nin düzenleyicisi ve öncüsü Prof. Dr. İskender Sayek'in Arkadaşı, Türkiye’de dört ayrı konservatuar ve üniversitede gitar bölümleri kuran, dünyaca ünlü Türk Klasik Gitar Virtüözü Ahmet Kanneci ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Klarinet Hocası ve H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Anasanat Dalı Başkanı, Klarinet Sanatçısı Ekrem Öztan'la etkinliğe katılanlar müzikal bir yolculuk yaşadı.

Ünlü Gitarist Ahmet Kanneci ve Klarnet Sanatçısı Ekrem Öztan seslendirdikleri birbirinden değerli eserler ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler konserin sonunda Kanneci ve Öztan’ı hiç duraklamadan ayakta alkışladı. Susmayan alkışlar üzerine ünlü sanatçılar, tekrardan sahne aldılar. Renkli gecenin sonunda Prof. Dr. İskender Sayek, ünlü sanatçılara ve davetlilere teşekkür etti.

Arsuz, Gitarın Ardındaki Dünyayı Keşfetti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet