Skip Navigation Links

Arsuz'da Fuar Canlılığı..

Hatay’ın Arsuz ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ilçenin turistik yapısına değer katan Hediyelik Eşya Fuarı'na bu yılda yoğun ilgi var

Arsuz'da Fuar Canlılığı..Web
TV

Arsuz   A+a-

Çantadan, cam ve ahşap malzemelere, zücaciyeden, yöresel ve organik ürünlere, sabundan seramiğe, takıdan giyime, kitaptan oyuncak eşyaya kadar binlerce hediye alternatifinin yer aldığı, açılışını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu ve CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin'nin yaptığı fuar geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Arsuz'a önemli canlılık katıyor.

Arsuz'un sıcak yaz gecelerine renk katan fuar, yöre halkını, ilçeye gelen yazlıkçıları ve turistleri bir araya getiriyor. Yaz sezonu boyunca yörenin ve ilçe dışından gelen esnafların da yüzünü güldüren Arsuz fuar alanı, bölgeye ekonomik canlılıkla beraber içerisinde barındırdığı oyun alanları, macera parkurları ve çay bahçeleriyle birlikte gençlerin ve ailelerin uğrak noktası oluyor.

Hediyelik Eşya Fuar yetkilisi Sercan Yürek, sık sık kesilen elektrik sorununun TEDAŞ tarafından bir an önce giderilmesini isterken, sosyal aktivitelerin azlığını da dikkat çekti. Sosyal aktivitelerin çokluğunda Arsuz'un cazibe noktası haline dönüşeceğini ifade eden Yürek, bütün yükün belediye yıkılmaması gerektiğini, İlçeye değer katacak projeler de ve ilçeyi etkin kılma konusunda ilçe halkının belediyeye destek sağlaması ve duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

arsuz fuar1.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

Arsuz'da Fuar Canlılığı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet