Skip Navigation Links

Başkan Civelek Yurtları Gezdi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Kredi ve Yurtlar Kurumu İskenderun Karma Yurdunu ziyaret etti.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Kredi ve Yurtlar Kurumu İskenderun Karma Yurdunu ziyaret etti.
Akşam saatlerinde eşi Dr. Ümran Civelek ile ziyaret giden Belediye Başkanı Civelek’i öğrenciler çiçekler ile karşıladı. Yurt yetkilileri ile spor sahası ve bahçede incelemelerde bulunarak eksikler hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Civelek, Basketbol sahasının yakın zamanda asfaltlanacağının sözünü verdi.
Yemekhanede öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Sizler bizim geleceğimizsiniz, eğitime olan desteğimiz her zaman sürecektir. İskenderun’un geleceği çok parlak, limanın çalışmaya başlamasıyla İskenderun’da büyük bir iş potansiyeli ortaya çıkacak. Bir iki yıla kadar mezun olan arkadaşlarınız İskenderun’da iş imkânı bulabilecekler. Üniversite hayatınızı kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile daha dolu geçirmenizi istiyorum.” Dedi
Konuşmasında öğrencilere, tavsiyede bulunan Başkan Civelek “Tıpkı büyük bir ağacın derine kök salması gibi, hayatta bir konu üzerinde uzmanlaşmak daha doğrudur. Birden çok konuyla ilgilenirseniz, paranın peşinde koşmak zorunda kalırsınız, ama bir konuda uzmanlaşırsanız para ve maddi imkânlar sizi kovalar.” Dedi.

Başkan Civelek, bilgisayarını kaybeden bir öğrenciye, notebook hediye etti. “Geçenlerde bir öğrenci arkadaşımızın bilgisayarı kaybolmuş, ona yenisini hediye etmek istiyorum ve bildiğim kadarı ile kablosuz internet sağlayacak wireless cihazını hepinizin ortak kullanımı için yurda hediye ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Öğrenciler ile bire bir sohbet eden Başkan Civelek, hatıra fotoğrafı çektirerek yurt binasından ayrıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet