Skip Navigation Links

Adanaspor'dan Medline'e Teşekkür Ziyareti

Adanaspor Erkek Basketbol Takımı'nın yöneticileri, kulübün sağlık sponsoru olan Özel Adana Medline Hastanesi'ne ziyarette bulundu

Adanaspor'dan Medline'e Teşekkür Ziyareti

Spor   A+a-

Adanaspor Erkek Basketbol Takımı'nın yöneticileri, kulübün sağlık sponsoru olan Özel Adana Medline Hastanesi'ne ziyarette bulundu.
Takım adına, Başkan Vekili Hasan Şadi İşoğlu ve 2.Başkan Mustafa Yosun'un gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Adanaspor'a sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Dr. Musa İnal, "Adanaspor gibi başarılı bir kulübe sağlık sponsoru olmaktan çok mutluyuz. Gelecek sezonda da sponsorluğumuz devam edecek. Adanaspor'u hak ettiği daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" dedi.
Hasan Şadi İşoğlu ve Mustafa Yosun ise yaptıkları konuşmada, "Adanaspor Erkek Basketbol Takımımız 13 Eylül'de Federasyon Kupası'na katılacak ve bu kupada zorlu rakiplerimiz olacak. Ama biz bütün bu zorlukları yenip en iyi dereceyi alabilmek için çalışacağız.Çıktığımız bu zorlu yolda mücadele ederken Medline'nin desteği gücümüze güç katıyor. Takım sporcularımızın sağlık konularında emin ellerde olduğunu görmek bizi mutlu ediyorlar" diye konuştular.
Ziyaret sonunda Adanaspor Erkek Basketbol Takımı yöneticileri Medline Hastanesi Genel Direktörü Dr. Musa İnal'a plaket sundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet