Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başbakan Acar Ailesinin Acısını Paylaştı

Başbakan Ahmet Davutoğlu,Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar'a taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Acar Ailesinin Acısını Paylaştı

Gündem   A+a-

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar'a taziye ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden M. Salih Acar'ın taziye evini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar'a baş sağlığı dileklerinde bulundu.
Merhum M. Salih Acar için Emek Mahallesindeki taziye evini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu'na Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Eski İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'de eşlik ettiler. Selim Acar'a taziye dileklerinde bulunan Başbakan Davutoğlu; taziyede okunan Kuran-ı Kerim tilavetini dinledikten sonra birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Davutoğlu Acar ailesinin hayırsever ve yardımsever bir aile olarak bilindiğini belirterek "Acar ailesi yakından tanıdığımız ülkemizin hayırsever aileleri arasında yer almaktadır. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum" dedi.
Davutoğlu ayrıca Kilis'te DAEŞ tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Gaziantepli astsubay M. Yalçın Nane'nin ailesini de ziyaret ettiklerini söyledi. Başbakan Davutoğlu şehit 'in birkaç gün sonra dünyaya gelecek çocuğunun bütün Türkiye'nin evladı olduğunu sözlerine ekledi. Taziye ziyaretine ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'da eşlik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş