Skip Navigation Links

Volkswagen'in Yeni Araçları Keşfedilmeye Hazır

Türkiye'nin merakla beklediği Yeni Transporter ve Yeni Caddy ticari araç modelleri Aykan showroomlarında yerini aldı.

Volkswagen'in Yeni Araçları Keşfedilmeye Hazır

Teknoloji   A+a-

Alman otomotiv devi Volkswagen'in, yılın ikinci yarısında pazara sunduğu ve Türkiye'nin merakla beklediği Yeni Transporter ve Yeni Caddy ticari araç modelleri Aykan showroomlarında yerini aldı. Otomobil meraklılarının hayallerini süsleyen yeni modellerin müşteriler ile buluşturulması amacıyla 7-8 Ağustos tarihleri arasında test sürüşü etkinliği düzenlenecek.
Test sürüşü etkinliği, pazara sunulduğu tarihten bu yana dünya genelinde yaklaşık 1,5 milyon adetlik bir satış rakamına ulaşan Volkswagen Caddy'nin dördüncü nesli ile Volkswagen Ticari Araç'ın, 65 yıl önce üretilerek kendi sınıfının yaratıcısı olan modeli Transporter'ın altıncı neslini sevenleriyle buluşturacak. Tüm Türkiye'deki Volkswagen Yetkili satıcılarında aynı anda gerçekleşecek olan etkinlik Aykan'ın 3 ayrı showroomunda müzik ve ikramlar eşliğinde 2 gün boyunca devam edecek.
7-8 Ağustos Cuma-Cumartesi günleri, Adana'da Seyhan ve İncirlik showroomları ile birlikte eş zamanlı olarak Aykan Kayseri'de düzenlenecek olan test sürüş etkinliğinde, Volkswagen ticari araç meraklılarına araçların tüm özellikleri hakkında detaylı bilgiler de verilecek.
Yeni Caddy ve Transporter'da standart olarak sunulan yeni 'Yorgunluk Tespit Sistemi' sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor. Yeni eklenen güvenlik sistemlerinden bir diğeri de ikincil çarpışma önleme asistanı'.
Yeni Caddy'de standart olarak sunulan sistem olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor.
Yeni Caddy'de iç tasarımın dışında dış tasarımındaki değişiklikler de ilk bakışta dikkat çekiyor. Yeni Transporter'ın tamamen yenilenen ön kısmı ise yeni jenerasyonun farkını hemen hissettiriyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet