Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İki Şampiyon Birarada !!!

Doğduğu, büyüdüğü ve futbola başladığı ilçenin Belediye Başkanı Nazım Culha'dan Selçuk İnan'a övgü dolu sözler:

İki Şampiyon Birarada !!!Web
TV
Foto
Galeri

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Belediye Başkanı Nazım Culha’nın 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar’a röportaj verdiği sırada öyle biri geldi ki Başkan Culha gözlerine inanamadı.

Aslında beklenen bir misafir olan Arsuz’un ve Hatay’ın gururu Dünya yıldızı Galatasaray’lı Selçuk İnan, Başkan Culha’nın Arsuz merkez köprüsü genişletme çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptığı sırada içeri girdi.

Kameranın kayıtta olduğu anda içeri giren Dünya yıldızı Selçuk İnan, Başkan Culha ile kucaklaştı.

Şampiyon Galatasaray'ın takım kaptanı ve golcü futbolcusu Selçuk İnan, başarılı bir sezonun ardından lig arasındaki boşluğu değerlendirmek ve ailesiyle hasret gidermek için geldiği Arsuz'da, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı da makamında ziyaret etti.

Doğduğu, büyüdüğü ve futbola başladığı ilçenin belediye başkanını babası Münir İnan ile birlikte ziyaret eden yetenekli ve genç sporcu Selçuk İnan, ziyarette Başkan Culha'ya hem milli takımda, hem de Galatasaray'da giydiği 8 numaralı formayı imzalayarak hediye etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada daha çok futbol üzerine konuşan Başkan Culha ve ünlü futbolcu İnan sık sık espriler yaptı.

Ünlü futbolcunun hangi takımın taraftarı olursa olsun bütün Arsuzlular'ın gururu olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Sadece Türkiye’nin değil, dünya çapında da herkesin hayranlıkla izlediği ve yakından takip ettiği,  ilçemizin gururu, başarılı futbolcumuz Selçuk İnan’ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum.  Futbolda oldukça verimli bir toprak olan Karaağaç Mahallemizde büyüyen ve futbola da orada başlayan milli sporcumuz ve Galatasaray'ın takım kaptanının  başarısının altyapısında Arsuzlu olmasının büyük bir payı olduğunu ve ilçemizde de bir çok sporcuya örnek olduğunu düşünüyorum. Çok genç olan futbolcumuzun, uzun sürecek spor hayatında ilçemizi ve Türk Futbolu’nu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz ve duymaya da devam edeceğiz. İlçemizden böyle bir futbolcunun yetişmesinden dolayı gururluyuz. Arsuz Halkı'nın gönlü de, duası da her zaman Selçuk'un yanındadır" dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı ilk kez ziyaret ettiğini söyleyen başarılı sporcu Selçuk İnan da, samimi tavırları ile dikkat çekerken, kabulden dolayı Başkan Culha'ya teşekkür etti ve uzun zamandır yaz mevsiminde Arsuz'da bulunmadığını dile getirerek, aşırı sıcaklardan dert yandı.

İki Şampiyon Birarada !!! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
İki Şampiyon Birarada !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş