Skip Navigation Links

Son söz büyükşehir meclisinde

Arsuz Belediye Meclisi, ilçedeki Kenan Evren Caddesi adının 'Ali Verde Caddesi' olarak değiştirilmesini kararlaştırdı

Son söz büyükşehir meclisinde

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Meclisi, bir aylık tatilin ardından Ağustos ayı meclis toplantısıyla mesai yaptı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında, iki gündem maddesiyle gerçekleşen toplantı oldukça uyumlu ve sakin bir havada gerçekleşti.

Toplantıda İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Arsuz Belediyesi bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulması  ve Madenli Mahallesi'ndeki Kenan Evren Caddesi adının da orada oturan mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Halkın talebi dikkate alındı

Mahalle ismi değişikliğinin Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulacağını söyleyen Başkan Nazım Culha, "Madenli Mahallesi'ndeki Kenan Evren Caddesi'nin ismi değişikliği konusu halktan ve bazı sivil toplum kuruluşlarından sıkça gelen bir talep.. Biz de bu talebi uygun gördük ve isim değişikliği konusunu meclisimize taşıdık. Ancak isim değişikliği yapılacak tüm çalışmalarda Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi yetkilidir. Biz Arsuz Belediye Meclisi olarak burada alacağımız kararı Büyükşehir meclisine sunacağız. Kararın büyükşehir meclisinde de onaylanmasının ardından isim değişikliğini gerçekleştireceğiz" dedi.

Meclis üyeleri daha sonra Hatay Büyükşehir Meclisi'ne sunulmak üzere Kenan Evren Caddesi adını şehit dedesi adıyla 'Ali Verde Caddesi' olarak değiştirilmesini kararlaştırdı.  Bir sonraki meclis toplantısının da 1 Eylül 2015 salı günü saat: 14.00'te Arsuz Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılmasına karar verildikten sonra, toplantı sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet