Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sahilde Cankurtaran Ekibi Kurdu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaz aylarında artan boğulmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi deniz sahilinde halkın güvenliği için 3 tane cankurtaran bo

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sahilde Cankurtaran Ekibi Kurdu

Hatay   A+a-

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaz aylarında artan boğulmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi deniz sahilinde halkın güvenliği için 3 tane cankurtaran botunu hizmete sundu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan cankurtaran botlarının yanı sıra sahile kurulacak olan cankurtaran kulesi, kurtarma kemerleri, can kurtarma simitleri, halatlar, ilkyardım çantası, batmayan sedye (deniz yatağı), cankurtaran formaları, cankurtaran topları ve bayrakları ilçe belediyesi yetkililerine teslim edildiği açıklandı.
Yetkililer, alınan cankurtaran botlarının özellikle büyük olmasının sebebinin, herhangi bir boğulma tehlikesi ve acil durumlarda vakaya daha hızlı ulaşabilmenin amaçlandığını vurguladılar. Bir süre deniz sahilinde cankurtaran ve eğitmenler eşliğinde yapılan test ve deneme sürüşlerinin ardından cankurtaran botları sahilde devriye görevine başladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş