Skip Navigation Links

Hedef Şampiyonluk..

HBB Satranç Takımı Kocaeli'nde Thennes Otel'de 3 - 16 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Süper Lig Şampiyonası'na katılacak.

Hedef Şampiyonluk..

Spor   A+a-

Geçtiğimiz yıl Süper Lig Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye ikincisi olarak tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi  Satranç Takımı'na bu yıl Fevziye Ece Altınöz ve Lara Miçoğulları transfer edilerek takım daha güçlü bir hale getirildi. Toplamda 14 takımın yarışacağı şampiyonada HBB Satranç Takımı ilk maçını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor ile gerçekleştirecek.

 

Geçtiğimiz yıl örnek takım ruhu oluşturan ve takım konsantrasyonu yüksek olan Belediye takımımızın bu yıl ki hedefi zirveyi zorlayarak şampiyon olmak.

 

Türkiye Satranç Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik  Spor Kulübü Satranç   Takımı Antrenörü Sultan Daban: '' Satranç sporuna ciddi destek sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'a ve özellikle 2 yıldır  da takımızın her zaman yanın da olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik  Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. '' şeklinde konuştu.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet