Skip Navigation Links

Füsun Sayek Etkinlikleri Arsuz'da Başlıyor

Türk Tabipler Birliği'nin eski başkanı Dr.Füsun Sayek anısına her yıl düzenlenen Sağlık ve Kültür Etkinliklerinin 9'uncusu 1 Ağustos tarihinde Hatay'ı

Füsun Sayek Etkinlikleri Arsuz'da Başlıyor

Arsuz   A+a-

Türk Tabipler Birliği'nin eski başkanı Dr. Füsun Sayek anısına her yıl düzenlenen Sağlık ve Kültür Etkinliklerinin 9'uncusu 1 Ağustos tarihinde Hatay'ın Arsuz ilçesinde başlıyor.
1 -30 Ağustos 2015 tarihinde İskender Sayek Kültür ve Sanat Evi'nde gerçekleşecek olan etkinlikler ile ilgili İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. İskender Sayek, etkinliklerin programında konserler, sergiler, toplum söyleşileri, çocuklara yönelik sanat atölyeleri, eğitim etkinlikleri, spor yarışmaları ve sağlık taramalarının yer alacağını söyledi.
Etkinliklerin sağlık bölümünde kolon-rektum kanseri taraması yapılacağını kaydeden Sayek, "Bu taramamızla birlikte ilçenin değişik alanlarında ücretsiz poliklinik hizmetleri sunulacak. Ayrıca sağlıklı yaşlanma, fiziksel aktivite ve çağın hastalığı Alzheimer hastalığı ile ilgili toplum söyleşileri yer alacak" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet