Skip Navigation Links

Sınır Hattındaki Gazetecilere Ziyaret

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,Kilis'in Elbeyli ilçesi sınır hattında görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

Sınır Hattındaki Gazetecilere Ziyaret

Gündem   A+a-

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Kilis'in Elbeyli ilçesi sınır hattında görev yapan gazetecileri ziyaret etti.
GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığını ifade ederek, "40 dereceyi aşan bir sıcaklıkta görev yapıyorlar. Mesai mefhumu gözetmeyerek çalışan bu arkadaşlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerekiyor. Sınır hattında sıcak gelişmeleri takip eden arkadaşlarımızın sağlıklı bilgi almaları için çalışma koşullarının hem ekonomik anlamda fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerekiyor" dedi.
Basın mensuplarının sınır hattında riskli bir bölgede çalıştığını ifada eden Kıymaz, "Arkadaşlarımız gece gündüz demeden hem Kilis'te hem de tüm savaş bölgelerinde halkımızın haber alması için çalışıyor. Bu nedenle ulvi bir görev yapan meslektaşlarımızı takdir ediyorum. Çünkü her an bir kör kurşunun hedefi olabilirler, saldırıya uğrayabilirler. Bu nedenle kamu hizmeti yapan meslektaşlarımızın güvenli bir ortamda, bilgi paylaşımının daha sağlıklı bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet