Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zabıtadan Koza TV Ve Şirketlerine Baskın

Adana'da,CHP'li Çukurova Belediyesi zabıta ekipleri Koza TV ve şirketlerine eş zamanlı baskın yaptı.

Zabıtadan Koza TV Ve Şirketlerine Baskın

Gündem   A+a-

Adana'da, CHP'li Çukurova Belediyesi zabıta ekipleri Koza TV ve şirketlerine eş zamanlı baskın yaptı. Koza TV sahibi Haluk Vural, susturulmak istendiklerini bildirdi.
Zabıta ekiplerinin, Koza TV ve 3 şirketine yönelik gerçekleştirdiği baskında, imarla ilgili sözlü şikayet üzerine denetim yaptıkları ve açma ruhsatıyla ilgili eksik evrakların tamamlanarak belediye getirilmesini istedikleri belirtildi.
Koza TV sahibi iş adamı Haluk Vural ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Doğal Park 2'de halkın kullandığı yeşil alanın içine Jurassic Park yapılmasına karşı çıkan vatandaşların şikayet ve önerilerini dile getiren Koza TV'ye ve şirketlerine Çukurova Belediyesi zabıta ekiplerinden eş zamanlı baskın gerçekleştirildiği söyledi. Vural, "Ne tesadüftür ki baskın, Çukurovalının en fazla şikayet ettiği, hatta ayaklandığı Jurassic Park konusunun enine boyuna ele alınıp, uzman yorumcular tarafından yorumlandığı program sonrası yapıldı. Televizyonun susturulmasının amaçlandığı baskın bir anlamda el altından sansürün de göstergesi oldu. Basın kuruluşlarının 'özgür basın' etkinliklerinde sürekli boy gösteren, 'Basın özgürdür, özgür kalacak' diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı baskınla adete akıl almaz bir sansüre imza attı" dedi.
Çetin'in televizyonu susturma ve yıldırma politikalarıyla ilgili CHP Genel Merkezi'nden kendisinden ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nden bir açıklama beklediklerini kaydeden Vural, "Siyaseti ve hizmet makamını basına yönelik saldırı ve susturmaya yönelik kullanan Soner Çetin'in buna benzer hangi uygulamalara daha imza atacağı konusunda endişeliyiz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş