Skip Navigation Links

Culha'dan çat-kapı misafirlik

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor

Culha'dan çat-kapı misafirlik

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bir taraftan düğünlere ve cenazelere giderek halkın hem sevinçlerini hem de acılarını paylaşırken, bir yandan da çat-kapı sürpriz ziyaretlerle vatandaşları hem şaşırtıyor, hem de sevindiriyor. Mahalle ve esnaf gezileriyle bulunduğu bölge ile ilgili sorunları yerinde dinleyen ve çözümü noktasında da ilgili birimlere talimat veren Başkan Culha, hasta ve yaşlılar öncelikli olmak üzere yaptığı çat-kapı ziyaretlerle de konuk olduğu evin dertlerine ve sıkıntılarına ortak oluyor. Başkan Culha'ya zaman zaman eşi Selda Culha ile oğlu Cihan Culha da eşlik ediyor.

"Halktan biri olmayı seviyorum"

Aniden gerçekleştirdiği ziyaretlerle bu kez Karaağaç Mahallesi'ndeki Özdemir Keskin'i sevindiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşların her zaman yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini ifade etti.

Planlanmış programlarından geriye kalan zamanlarında her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösterdiğini söyleyen Başkan Culha, "Çatkapı ziyaretler gerçekleştirmeyi seviyorum. Çünkü, halkımızla yüz yüze görüşmeyi, sevgilerini paylaşmayı, hastalarımızı ziyaret edip onlara moral vermeyi, esnafımızla sohbet etmeyi, yaşlılarımızı sevindirmeyi ve yüzlerinde tebessüm oluşturmayı seviyorum. Kısacası ben halkımı ve halktan biri olmayı seviyorum.  Yaptığımız ziyaretlerde de halkımızın sorunlarını öğrenerek, onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu vesileyle, yaptığımız ziyaretlerde bizlere büyük ilgi gösteren halkımıza misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet