Skip Navigation Links

Fadıloğlu Engelli Merve'yi Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,kendisine davet eden engelli Merve Güzel'i evinde ziyaret etti

Fadıloğlu Engelli Merve'yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kendisini davet eden bedensel engelli Merve Güzel'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Merve Güzel'in istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
"BAŞKANIMIZIN, SAĞLIK VE EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK BÜYÜK YARDIMLARI OLDU"
Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olmaya ve ihtiyaç duyulduğu takdirde tekerlekli sandalye hediye etmeye gayret gösteren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kemik erimesinden dolayı yatalak olan Merve Güzel'i daveti üzerine Güzel'i baba evinde ziyaret etti. Merve Güzel'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre aile ile sohbet etti. Merve Güzel'in istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, Güzel'e çeşitli nasihatlerde de bulunarak, sorunların giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Bir süre daha aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu daha sonra evden ayrıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nu evine davet ettiğini belirten bedensel engelli Merve Güzel, "Bugün Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, bizi kırmayarak davetimi kabul edip evimize ziyarette bulundu. Başkanımızla karşılıklı sohbet etme imkanı bulduk. İstek ve sıkıntılarımı Başkanımıza ilettim. Kendisine ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Ben yaklaşık 6 yıldır tedavi görüyorum. Bu 6 yıllık süre içerisinde Başkanımızla karşılaştık ve bana çok büyük destekleri oldu. Hem sağlık açısından hem de eğitim açısından çok büyük yardımları oldu. Bu sayede çok samimi bir şekilde iletişimimiz devam ediyor. Bizleri kırmayarak ziyarette bulunan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Merve'nin annesi Halime Güzel ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun her zaman çocuklarına destek verdiğini ifade ederek, "Bugün Başkanımız evimizi ziyaret ederek, bizlerle yakından ilgilendi. Çocuklarımın istek ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüme ulaştırmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkanımıza çocuklarımı her zaman hatırlayıp ziyaret ettiği için, onların sıkıntılarını çözdüğü için yürekten teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin diyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet