Skip Navigation Links

HBB “İhmale” Derman Oldu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmet incelemeleri kapsamında yıllar boyu ihmal edilmiş

HBB “İhmale” Derman Oldu

Gündem   A+a-

ova halkının yüzünü, ürettiği ve sunduğu hizmetlerle güldürmeye devam ediyor.

Başkan Savaş, Kumlu ve Reyhanlı ilçelerinde gerçekleştirilen kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler almak amacıyla çalışmaların bittiği ve halen devam ettiği bölgeleri ziyaret etti.

OVA HALKI BAŞKAN SAVAŞ’TAN SONRA HİZMET KAVRAMIYLA TANIŞTI

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün ve CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Biçer ile birlikte hizmetleri yerinde incelemeye Gülova Mahallesi’nden başlayan Başkan Savaş, burada icra edilen asfalt ve parke çalışmaları hakkında HBB Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran’dan bilgiler aldı. Beton asfaltın kalitesi ve verimliliği hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, yapılan çalışmaların uzun vadeli iş görmesi anlamında malzeme kalitesi ve işçi performansından ödün verilmemesini istedi.

Comba üzerinde devam eden parke çalışmalarının gidişatı hakkında çalışanlardan bilgiler alan Başkan Savaş, işçilere büyük bir özveri örneği göstererek yaptıkları kaliteli hizmet üretiminden dolayı kolaylıklar dileyerek teşekkür etti.

Buradan Kumlu mahallelerine su dağıtımında hizmet verecek depoya geçerek incelemelerini sürdüren Başkan Savaş, depoda yapılan tadilat ve iyileştirme çalışmaları neticesinde Kumlulu hemşehrilerinin susuz bırakılmaması adına önemli bir adım atıldığını ifade etti.

Daha sonra Akkerpiç Mahallesi’ne giden ana yola geçerek burada icra edilen beton-asfalt çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, Hatay’ın dört bir yanını modern yollarla buluşturmak amacıyla çalışmalarının süreceğini ve bu anlamda hemşehrilerini ulaşım anlamında rahata kavuşturmak istediklerini kaydetti.

KUMLU’DA VATANDAŞLAR BAŞKAN SAVAŞ’I DUALAR VE TEŞEKKÜRLE AĞIRLADI

Başkan Savaş’ın yanındaki heyet ile birlikte yaptığı hizmet incelemelerinin bir sonraki durağı ise Kumlu Merkez oldu. İlçenin genel manadaki görünümünü modern bir görünüme kavuşturan beton-asfalt yollarda incelemelerini sürdüren Başkan Savaş, Kumlu’nun yapılan bu çalışmalarla gerçek bir ilçe görünümüne kavuştuğunu vurguladı.

HBB tarafından alınarak Kumlu’nun payına düşen yeni itfaiye aracı ve iş makinelerini de inceleyen Başkan Savaş, ayrım gözetmeksizin ve oy hesabı yapmaksızın Hatay’ın bütününe eşit hizmet etme gayesiyle durmadan çalıştıklarını belirtti.

Kumlu Merkez’de yaptığı incelemeler sırasında bir kıraathanenin önünden geçen Başkan Savaş selamladığı hemşehrilerinin çay davetini de kırmadı. Hemşehrilerinin teşekkür ve dualarıyla ağırlanan Başkan Savaş, yıllar boyu önemsenmeyerek arka plana atılan Kumlu’nun şehir görüntüsünden çok büyük bir köyü andırdığını ancak yapılan ve yapılacak kapsamlı çalışmalar neticesinde ilçenin bu şanssızlığına HBB tarafından son verilmek üzere düğmeye basıldığını söyledi.

Başkan Savaş Kumlu’daki son incelemelerini yapmak üzere beraberindeki heyet ile Kelli Mahallesi’ne geçti. Burada yapılan beton-asfalt çalışmalarını titizlikle inceleyen Başkan Savaş, Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran’ın çalışmalar hakkında verdiği bilgileri dinlerken aynı zamanda yapılan asfaltı da inceleyerek çalışmaları kontrol etti.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN REYHANLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN KAPSAMLI ASFALTLAMA

Başkan Savaş, Kumlu incelemelerinin ardından Reyhanlı’da yapılan geniş ölçekli asfalt çalışmalarını incelemeye geçti. Reyhanlı’nın çehresini baştan yaratan çalışmalar hakkında Daire Başkanı Baldıran ve çalışanlardan ayrıntılı bilgiler alan Başkan Savaş, çalışmaların en kısa süre içerisinde bitirilerek hemşehrilerinin rahat etmesini istedi.

REYHANLI ESNAFI HİZMET ADAMI BAŞKAN SAVAŞ’I BAĞRINA BASTI

Burada yaptığı incelemeler sırasında hemşehrilerinin teveccüh gösterdiği Başkan Savaş, esnafın dualı karşılamasıyla karşılanarak ağırlandı. Başkan Savaş’a yaptığı çalışmalar sonrasında minnettar olduklarını ve sempati duymaya başladıklarını belirten Reyhanlı esnafı, Başkan Savaş’a kahve ikramında bulunmayı da ihmal etmedi.      

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet