Skip Navigation Links

Memur Sen üyelerinden Ak Partiye ziyaret

Memur Sen üyeleri Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Gündem   A+a-

 
 
 Memur Sen üyelerinden Ak Partiye ziyaret
 
Memur Sen üyeleri Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Hikmet Altınsöz, Diyanet-Sen İskenderun Şube Başkan Ceylan Tuncer, Sağlık-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer, Toç Bir-Sen İskenderun Şube başkanı Salih Uğur, Enerji Bir-Sen Hatay İl Başkanı Ferit Ali Gündel
 olmak üzere, diğer memur sendikaları temsilcileri de ziyarette hazır bulundular. Memur Sendikaları Temsilcileri adına konuşan Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Hikmet Altınsöz, “İskenderun’da memur sendikaları olarak el birliği ile hareket ediyoruz. Birlik ve beraberliğin yanı sıra üye yenileme ve sendikal faaliyetlerimiz de devam ediyor. Sendika olarak yeni göreviniz de başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise, “Sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalarımız önemli kamu hizmeti görüyorlar. Hak arayışları, ve sendikal mücadeleler sayesinde memurlarımız da artık birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyorlar. Ak parti hükümeti her zaman işçinin memurun yanında olmuştur” ifadesini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet