Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünüvar: 'AK Parti Ülkenin Sigortasıdır'

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 'AK Parti bu ülkenin en güçlü aktörüdür,öyle olmaya da devam edecektir' dedi

Ünüvar: 'AK Parti Ülkenin Sigortasıdır'

Gündem   A+a-

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, "AK Parti bu ülkenin en güçlü aktörüdür, öyle olmaya da devam edecektir" dedi.
Saimbeyli ve Feke ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Ünüvar, Saimbeyli'nin Cumhurlu, Mahmutlu, Kandilli ve Çatak köyleri ile Feke'nin Paşalı ve Tokmanaklı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.
Ünüvar, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda, siyaseti seçimden ibaret gören bir parti olmadıklarını belirtti. AK Parti kadrolarının seçimden sonra da her gün bir başka noktada vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiğini vurgulayan Ünüvar, "Bizler 'nasıl olsa seçim bitti, bizim işimiz bitti' demiyoruz. Seçim gelecek diye de çalışmıyoruz. Biz sürekli buradayız. Sürekli vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Bizler vatandaşa gönlümüzü açtık, vatandaş bize gönlünü açtı. 7 Haziran'da beklediğimiz oy oranının biraz altında oy almış olabiliriz, ama biz vatandaşa kırgın değiliz. Vatandaşa sitem falan etmiyoruz" diye konuştu.
AK Parti olmadan herhangi bir çözümün olmayacağının seçimden sonra da ortaya çıktığının altını çizen Ünüvar, "Hiç moralimizi bozmayacağız, canımızı sıkmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti hala bu ülkenin sigortasıdır. AK Parti hala bu ülkenin güvencesidir. AK Parti hala bu ülkenin omurgasıdır. AK Parti bu ülkenin en güçlü aktörüdür, öyle olmaya da devam edecektir" şeklinde konuştu.
Siyaseti vatandaşın hayır duasını almak için yaptıklarını belirten Ünüvar, şunları kaydetti:
"Biz hala birinci partiyiz. Şu anda bir koalisyon görüşmesi var, ne olacak bilmiyoruz. Erken seçim olur, koalisyon olur, onu bilemeyiz. Ama biz yine milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü millet bize oyu hizmet için verdi, biz de hizmet için buradayız. Biz millet için çalışmaya devam edeceğiz."
Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, geçmişte Türk-Kürt, Alevi-Sünni, sağ-sol diye oynanan oyunların bugün farklı şekilde yeniden sahnelenmek istendiğini vurgulayarak, "Şimdi de yurt dışı kaynaklı bir terör örgütü üzerinden Türkiye'ye oyun oynanmaya çalışılıyor, ama muvaffak olamayacaklar. Çünkü bu milletin dokusu sağlam, mayası sağlam. Bizler et ve tırnak gibiyiz. Siyasi anlamda farklılıklarımız olabilir. Ama bilin ki değerlerimiz ortak, bayrağımız ortak, toprağımız ortak, vatanımız ortak, ezanımız ortak. Biz bu değerler için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Ülkenin huzuruna kasteden bir takım teröristlerin, gençlerin arasına bomba koyarak, askerlerimizi, polislerimizi şehit ederek Türkiye'yi zayıflatmaya çalıştıklarını ifade eden Ünüvar, şöyle devam etti:
"Türkiye hem bölgenin hem İslam dünyasının hem Türk dünyasının omurgasıdır, sigortasıdır. Türkiye zayıflarsa, İslam dünyası, Türk dünyası zayıflar. Bizler farklı inanç dünyasında, farklı mezheplerde, farklı meşreplerde farklı düşüncelerde olsak bile bu milletin ekseriyeti vatanın birliği, dirliği, bütünlüğü için birbiriyle kenetlenmiş durumda. Yarın bayrak için, vatan için bir araya gelmemiz gerekirse partimiz ayrı, meşrebimiz, düşüncemiz ayrı diye geride kalacak değiliz. Hepimiz yine bayrak için, vatan için, ezan için, camilerin açık kalması için canımızı bile feda etmekten çekinmeyiz. O hain unsurlar bilsinler ki; bizi terörle, bombayla, silahla korkutamazlar. Bizi bölmeye çalışanlara söylüyorum; biz et ve tırnak gibiyiz, biz asla ayrılmayız, bölünmeyiz. Bu kritik günlerde hepimiz daha sıkı sarılmak, kenetlenmek zorundayız. Biz kenetlenirsek onlar da vazgeçeceklerdir. Geçmişte birkaç kez denediler, başaramadılar, inşallah bugün de başaramayacaklar."
Ünüvar'a, ziyaretleri sırasında Saimbeyli İlçe Başkanı İsmail Yıldızhan, Feke İlçe Başkanı Salim Gür ve ilçe yöneticileri eşlik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar