Skip Navigation Links

Nuri Üysen'in 'En Hayırlı' Projesi Gün Yüzüne Çıktı..

Ayakta alkışlanacak ender projelerden bir tanesini İskenderun'a kazandırmak için kolları sıvayan İşadamı Nuri Üysen'in Şehit ve Gazi Aileleri ile gerç

Gündem   A+a-

 
Ayakta alkışlanacak ender projelerden bir tanesini İskenderun’a kazandırmak için kolları sıvayan İşadamı Nuri Üysen’in Şehit ve Gazi Aileleri ile gerçek ihtiyaç sahiplerini bedelsiz konut edindirme projesi gün yüzüne çıktı..
 
Nuri Üysen’in “En Hayırlı” Projesi Gün Yüzüne Çıktı..
 
Bölgemizin saygın ve hayırsever işadamı Nuri Üysen’in aylardır sır gibi saklanan ve aylar öncesinden ilk kez 8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın başyazısından üstü kapalı olarak duyurduğu “Hayırlı Proje” sonunda gün yüzüne çıktı.
İskenderun Belediyesi ile Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş. arasında protokol imzalanması için Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek’e yetki verilmesi için sunulan önerge belediye meclisinin 1 Şubat 2012 tarihli oturumunda görüşülecek.
Gözler 01 Şubat 2012 tarihinde saat 14.00’da toplanacak İskenderun Belediye Meclis üyelerinin üzerinde olacak.
Böylesi hayırlı bir projenin İskenderun Belediye Meclisi’nde nasıl yorumlanacağı ve oylanacağı merak konusu..
100 Şehit ve Gazi ailesi ile gerçek ihtiyaç sahiplerini bedelsiz konut sahibi yaptırmaya yönelik proje, Türkiye’de daha önce karşılaşılmamış ender projeler arasında gösteriliyor.
Hayır işlerine doymayan Nuri Üysen’in İskenderun sevdasına en güzel örneklerden birisi olan proje, tüm hayırseverlere de örnek olacak nitelikte..
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet