Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan'da Kent Ormanı Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkhan Belediyesi ile Orman işletme İl Müdürlüğü arasında,Kent Omanı Proje sözleşmesi imzalandı.

Kırıkhan'da Kent Ormanı Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediyesi ile Orman işletme İl Müdürlüğü arasında, Kent Omanı Proje sözleşmesi imzalandı.
Kırıkhan Karataş mevkisi mesire alanında yaklaşık 1100 dönüm alan üzerinde kurulması planlanan kent ormanının 29 yıllığına Kırıkhan Belediyesi'ne tahsisi ile ilgili sözleşme Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Orman ve Su işleri Bakanlığı Hatay Orman İşletme İl Müdürü Cevdet Çiçek tarafından imzalandı.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Toplumumuzun ihtiyaç duyduğu kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi projemizin ana faaliyetleri arasında bulunmaktadır. Bu sözleşme ile Kırıkhan halkı daha yüksek standartlarda sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve şehir gürültüsünden uzaklaşabilecekleri modern bir şehir ormanına kavuşmuş olacaklardır. Böyle bir Projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği bulunan başta Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk olmak üzere, bu projeye katkı sağlayan Hatay Orman İşletme müdürü ve personeline, projeyi hazırlayan personelimize ilçem adına teşekkür ediyorum. İmzaladığımız bu şehir ormanı projesi ilçemize artı değer katacaktır. Yolların kesiştiği Kırıkhan'a hizmet etmek bizlere onur veriyor" dedi.
Orman İşletme İl Müdürü Cevdet Çiçek ise, "Bu proje ile hem orman alanlarını artmasını, hem de ormanlarımızın korunmasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar