Skip Navigation Links

Mkü Bilişim Teknolojisi Yüksekokulu Kuruluyor

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)'de, bir meslek yüksekokulu daha bilişim alanındaki yeni gelişmelere önemli katkılarda bulunabilmek amacıyla hizmete g

Gündem   A+a-

Mkü Bilişim Teknolojisi Yüksekokulu Kuruluyor
 
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)’de, bir meslek yüksekokulu daha bilişim alanındaki yeni gelişmelere önemli katkılarda bulunabilmek amacıyla hizmete giriyor.
 
Bilgisayar sektöründeki gelişmeler sonucunda ortaya çıkan verileri saklamak, iletmek ve işlemek için kullanılan Bilişim Teknolojisi, ülkelerin “geri kalmış”, “gelişmekte olan” ve “gelişmiş” olarak nitelenmesini belirleyebilecek kadar büyük öneme sahip.
 
Bilişim Teknolojisi, toplumlarda da büyük değişimlere yol açabilmekte. Bu gerçekten yola çıkan MKÜ, öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, üniversitenin web sayfalarını tasarlamak ve gerekli güncellemeleri gerçekleştirmek, ihtiyaç duyulan yazılımları üretmek, kullanılmasını sağlamak ve içinde bulunduğumuz “Bilgi Çağı”nın gereği olan adaptasyonu sağlamak amacıyla harekete geçerek “Bilişim Teknolojisi Yüksekokulu”nu kurdu.
 
MKÜ Rektörlüğü’ne bağlı Bilişim Teknolojisi Yüksekokulu’nun kuruluşu, kurulması yönündeki Üniversitemiz Senatosu kararının, 15 Nisan 2011 tarihli ve 27906 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanması ve 04.04.2011/1595 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanarak yürürlüğe girmesiyle gerçekleşti.
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet