Skip Navigation Links

Arabanlı AK Partililer İlçe Teşkilatının İftar Yemeğinde Buluştu

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı'nın Kadir Gecesi'nde düzenlediği iftar yemeğinde,ilçe teşkilatı ve partililer bir araya geldi

Arabanlı AK Partililer İlçe Teşkilatının İftar Yemeğinde Buluştu

Gündem   A+a-

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı'nın Kadir Gecesi'nde düzenlediği iftar yemeğinde, ilçe teşkilatı ve partililer bir araya geldi.
Karapınar Mesire alanında düzenlenen iftar yemeğine Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir ve meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kesney ve yönetimi, AK Parti Araban Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Naime Özdemir ve yönetimi, AK Parti Araban Gençlik Kolları Başkanı Turan Akça Şahin ve yönetimi ile partililer katıldı.
AK Parti Araban ilçe Başkanı Kamil Murat Kasney iftardan sonra yaptığı konuşmada, ''AK Parti Araban İlçe Başkanlığı olarak özellikle Kadir Gecesi'ne denk getirip birlik ve beraberlik için düzenlediğimiz iftar yemeğimize uzaktan ve yakından iştirak eden tüm AK Parti Araban İlçe Teşkilatımızın değerli üyeleri ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karapınar Piknik Alanının serin ve güzel manzarasındaki iftar yemeğinde bir araya gelen Arabanlı AK Partililer, iftardan sonra akşam geç saatlere kadar sohbet etme imkanı buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet