Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İl Spor Müdürü Ataşbak, Başarılı Atletleri Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı atletleri makamında kabul etti.

İl Spor Müdürü Ataşbak, Başarılı Atletleri Kabul Etti

Spor   A+a-

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı atletleri makamında kabul etti.
Ataşbak, kent olarak başarılı sporculardan daima gurur duyduklarını ve olanaklar içinde destek olacaklarını, sırıkla atlamada, rekor kıran ve Adana'nın sesinin duyulmasını, tanıtımına katkı sağlayan Demet Parlak, Burak Yılmaz ve Zeki Cem Tenekebüken gibi sporcularla gurur duyduklarını söyledi.
Sporda tatlı rekabetin önemine değinen Ataşbak, "Kentin adının özellikle son dönemlerde rekor ve başarılarla anılması bizleri mutlu ediyor. Rekor kıran büyükleri model alan genç atletler derecelerini geliştiriyorlar. Atletizm otoriteleri gözünü ve kulağını Adana'ya çevirdi. Atletizm Federasyonu da bunun farkında olarak gerekli desteği sağlıyor. Başta sistemli çalışan sporcular olmak üzere, bunlara emek veren antrenörler ve çocuklarını spora yönlendiren aileleri kutluyorum" diye konuştu.
EĞİTİM VE SPOR BİRLİKTE SÜRDÜRÜLMELİ
Sporcuların eğitim durumları ve karnelerini soran Ataşbak, bazı velilerin yetenekli çocuklarının spor yapmasını engellediğini, bunun yanlış bir davranış olduğunu, okul ve sporun aynı anda başarılı bir şekilde gidebileceğini, bunun Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcular üzerinde birçok örnekleri bulunduğunu vurguladı.
Ziyarete katılan antrenörler Nuray Sev Özdemir, Tuba Hadi, Ahmet Dalak ile sporcular Yaren Kurtar, Kayhan Özer, Mehmet Karakoç ve Doğukan Uysak yakın ilgisi ve sıcak davranışı nedeniyle İl Spor Müdürü Ataşbak'a teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar