Skip Navigation Links

Yeni İsimle Yola Devam.

İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, dernek isim değişikliği amacıyla dernek binasında bir açıklama yaparak, derneğin yeni isminin İs

Gündem   A+a-

Yeni İsimle Yola Devam…
 
İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, dernek isim değişikliği amacıyla dernek binasında bir açıklama yaparak, derneğin yeni isminin İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olduğunu açıkladılar.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, basın sözcüsü Bülent Kimyon ve yönetim Kurlu üyeleri katıldı. Konu ile açıklama yapan dernek basın sözcüsü Bülent Kimyon artık hizmete İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak devam edeceklerini belirterek, son zamanlarda artan terör olaylarının ülkemizi yıldıramayacağını ve ülkenin bir kum tanesinin bile verilmeyeceğini söyledi. Kimyon ayrıca Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Kimyon açıklamasında: “4 Mayıs 2010 yılında kurduğumuz İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ismini İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak değiştirmiş bulunmaktayız. İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Van ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır, ülkemize baş sağlığı diliyoruz. Ülkemizde alçakların saldırılarıyla şehit edilen polis ve askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz Türk’ler devletimizi baba, vatan topraklarımızı anamız sayarız. Bu ülkenin bir kum tanesini dahi kimseye vermeyiz. Vermeye de niyetimiz yok” dedi.
 


İskenderun Türkmen Köyleri İsim Değişikliği 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet