Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Halkına Hastane Müjdesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Mahallede Ramazan Eğlenceleri Hatay'ın her köşesini dolaşmaya devam ediyor.

Arsuz Halkına Hastane Müjdesi

Arsuz   A+a-

Salı 07.07.2015 Tarihinde Hatay'ın Arsuz ilçesinde eski fuar  alanında perdelerini açan Ramazan Etkinlikleri, Arsuz halkına unutulmaz anlar yaşattı.

Medica Arsuz Sağlık kuruluşunun Kurucu Baştabibi Salih YILMAZ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü SAVAŞ ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA'ya Teşekkür Çiçekleri taktim etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA ''Saygı Değer Arsuz Halkı finali Arsuz'da düzenledikleri ve bu sanatsal etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz'' dedi. İlçemiz yavaş yavaş  kurumları ve birimleri ile kuruluşunu tamamlamakta.

Sağlık alanında ciddi sıkıntılarımız var devletimiz çalışma içerisinde ama yapılmadı özel sektör çok atik davrandı ve bize sürpriz oldu burda yatırımcı arkadaşlarımıza gerekli destekleri sağlıyoruz ve itina gösteriyoruz bütün yatırımcı arkadaşlarımıza kolaylık göstermekteyiz ''dedi.

Medica Arsuz Sağlık kuruluşunun Kurucu Baştabibi Salih YILMAZ  ''Türkiye'deki ve Hatay'daki hiç bir hastanenin alt kuruluşu ve şubesi olmadan tamamen bağımsız ve Arsuz  yatırımcılarla çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan tamamı ile bize bütün imkanları sağlayan Arsuz halkının hastaneye kavuşması için seferber olan büyükşehir belediye başkanına ve Arsuz belediye başkanına ve tüm personellerine teşekkürü bir borç bilirim'' dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü SAVAŞ  ''Bu hastanemizin tüm Arsuz'a hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar