Skip Navigation Links

Dörtyol Belediyesi'nden İşadamları ve STK'lara İftar

Dörtyol Belediyesi önceki gün akşam Yeşilköy Mahallesi Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde Dörtyol'da ki

Dörtyol Belediyesi'nden İşadamları ve STK'lara İftar

Dörtyol   A+a-

sanayici, işadamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik bir iftar programı tertipledi.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile sanayicinin katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Yönetim modelleri ve kademeleri içerisinde vatandaşa en yakın olan yönetim yerel yönetimdir. Bizler vatandaşla doğrudan temas kurarak onların her türlü ihtiyacı ile birebir muhatap oluyoruz. Vatandaşımızın bize ulaşım kanallarını sürekli genişletiyoruz. Belediyemizde bu konuda her türlü teknolojiyi kullanıyoruz. Son olarak 444 7 712 nolu çağrı merkezimizde vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

Bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “İlke, ülkü ve fikirleriyle 45 yıldır bu ülkede hizmet veren bir siyasi hareketin mensubu olarak bize tevdi edilen görevin ağır sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyoruz.

Biz “Nil’de bir kurt bir kuzuyu kapsa hesabı Ömer’den sorulur” düşüncesini kendimize ilke edinerek attığımız her adımda kılı kırk yararak, kırk ölçüp bir biçerek hareket ediyoruz. Garibin, öksüzün ve yetimin emanetini taşıdığımızı biliyoruz. Belediye olarak çocuklara, gençlere, yaşlılara, özürlülere, yetişkinlere, gazi ve şehit yakınlarına, muhtaç ailelere yönelik olarak geniş bir alanda sosyal belediyeciliğin gereklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Vatandaşın ilk uğrak yeri, ilk muhatabı olan yerel yönetimler bu konuda maalesef yeteri kadar maddi destek bulamamaktadır.” dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Sosyal yardımlar konusunda merkezi yönetim yetkiyi kendi elinde bulundurmak istemekte, yerel yönetimleri bu konuda kendi kaderlerine terk etmektedir. Belediyeler vatandaşın talep ve ihtiyaçlarını herkesten çok daha iyi bilmektedir. Çünkü seçilen üyeleri aynı coğrafya içerisinde müşterek sorunlar ve taleplerle yaşamaktadır. Sosyal hizmetlerin ve yardımların çeşitliliği nedeniyle daha etkili, daha verimli ve amaca uygun olarak hizmet sunabilmek gayesiyle geçtiğimiz aylarda Dörtyol Belediyesi Sosyal Marketimizi Özel Cadde üzerinde hizmete açtık. Personelimizi hizmet içi eğitimden geçirerek Belediye Meclisimizde yardım toplama ve dağıtma yönetmeliğimizi oy birliğiyle karara bağladık. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını en hızlı şekilde öğrenmek ve ilgili birime ileterek çözmek adına haftanın 7 günü günün 24 saati kesintisiz olarak hizmet verecek olan 444 7 712 nolu Dörtyol Belediyesi Çağrı Merkezimizi hayata geçirdik. Şimdi vatandaşlarımızı sorunlarına tek bir telefonla çözüm bulabilmenin rahatlığını yaşıyor.” dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet