Skip Navigation Links

HBB'den Ücretsiz TEOG Hizmeti..

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Okuma Salonu ve Süleyman Şah Gençlik Merkezi Uzman Öğretmenleri tarafından TEOG

HBB'den Ücretsiz TEOG Hizmeti..

Eğitim   A+a-

(Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) ve ÖSYM tercihlerini ücretsiz yapılıyor.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Süleyman Şah Eğitim Merkezi , Milli Eğitim Bakanlığı'nın Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında yerleştirme puanlarının açıklanmasının ardından, 5-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında öğrencilere ve velilere danışmanlık hizmeti verilmesi için hazırlıklar tamamladı. Hazırlıklar kapsamında öğrenci ve öğrenci velilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tercihler yapılıyor.

 

Halkın daha sağlıklı bir şekilde tercihlerini yapabilecekleri ve uzman öğretmenlerinin yardımıyla daha isabetli tercih yapabilmelerini amaçlayan TEOG ücretsiz tercih hizmeti ilk gününde yoğun ilgi gördü. Bir hafta süresince saat 14.00-18.00 arasında Eski Müze önünde  14:00 - 22:00 saatleri arasında Palladium Alışveriş Merkezinde halkımıza  hizmet vermeye devam edecek.

 

TEOG tercih hizmetlerinden faydalanan öğrenciler, Hatay Büyükşehir Belediyesi nin düzenlemiş olduğu bu çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet