Skip Navigation Links

İskenderun Tek Yürek

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek İskenderun Kaymakamlık binasın

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek İskenderun Kaymakamlık binasında bir basın açıklaması yaptı.
Gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Bölücü terör örgütünce güvenlik kuvvetlerine yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu tür saldırılar asla bizim birlik ve dirliğimizi bozamayacaktır. Bu tür saldırıların milletimizi birbirine düşürmek için yapıldığının bilincindeyiz. Bu Oyuna asla gelmeyeceğiz. Ülkemizde bizler hep beraber bu güne kadar birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşadık. Bundan sonra da sonsuza dek yaşayacağız. Bu menfur saldırıda yaralanan güvenlik kuvvetlerimize acil şifalar diler, şehit düşen güvenlik kuvvetlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı dileriz."
 

Kaymakamlık Şehit Açıklaması 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet